۱۴۰۳ جمعه ۱۸ آبان
1399/11/20 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/photo_2021-02-06_15-32-23.jpg
نشست معاون وزیر بهداشت با دبیران نهادها، تشکل‌ها، کانون‌ها و انجمن‌های علمی دانشجویی برگزار شد

وبدا، نشست معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت با دبیران نهادها، تشکل‌ها، کانون‌ها و انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد برگزار شد.
به گزارش وبدا، دکتر شهرام طهماسبیان معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر، نشست معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور با دبیران نهادها، تشکل‌ها، کانون‌ها و انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با حضور هیئت رئیسه دانشگاه در مجتمع آموزشی رحمتیه برگزار گردید.
وی افزود: در این نشست مشکلاتی درخصوص احداث خوابگاه 400نفری خواهران، نبود تجهیزات در سالن ورزشی سرپوشیده و سرباز، فضاسازی و محوطه‌سازی نامناسب دانشگاه، نبود دفتر و فضای فیزیکی مناسب برای دبیران انجمن ها و برخی مشکلات زیرساختی و آموزشی از سوی دانشجویان حاضر در جلسه مطرح شد.
دکتر طهماسبیان اضافه کرد: همچنین در این نشست به کاهش تیراژ چاپ نشریات دانشجویی، عدم دریافت خدمات مشاوره‌ای، کمبود فضای فیزیکی در دانشکده دندانپزشکی و مشکلات گروه موسیقی و هنرهای نمایشی پرداخته شد.
وی ادامه داد: راه اندازی کتابخانه شبانه روزی و تهیه اینترنت پرسرعت و قوی از جمله پیشنهاداتی بود که از سوی دانشجویان برای بهبود وضعیت دانشگاه مطرح گردید.
دکتر سیما سادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور در این نشست از فعالیت 710 کانون در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خبر داد و گفت: 150 میلیون تومان اعتبار از سوی وزارت بهداشت برای تجهیز امور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد تخصیص یافت تا به مطالبات دانشجویان در این خصوص رسیدگی گردد.
وی نشست صمیمی با دانشجویان را یکی از ارکان مهم سفر به استان چهارمحال و محال و بختیاری عنوان کرد و افزود: هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در مدیریت بیماری کرونا مطلوب عمل کرده است چراکه کنترل این بیماری علاوه بر بحث علمی، نیازمند ایجاد رابطه اجتماعی و جلب مشارکت سایر نهادها بوده است.
وی یادآور شد: به دنبال مبارزه با بیماری کرونا، سرمایه اجتماعی دوباره توسط مدافعین سلامت برای کشور ایجاد گردید.
دکتر لاری گفت: شیوع کرونا و تعطیلی دانشگاه ها فرصتی را فراهم کرد تا با بهره گیری از صندوق‌رفاه‌دانشجویی، فضای مطلوب تری برای تحصیل دانشجویان در دانشگاه ها فراهم گردد.
وی از افزایش سرانه فرهنگی دانشجویی خبر داد و اظهار داشت: سال گذشته 150 میلیارد تومان با هدف کمک به افزایش سرانه فرهنگی دانشجویی در دانشگاه های علوم پزشکی هزینه گردیده است.
دکتر لاری خاطرنشان کرد: هر چند رسالت اصلی دانشجویان تحصیل است اما افراد باید در همه ابعاد مختلف اجتماعی، فزهنگی، سیاسی و اقتصادی پرورش یابند، و حضور و فعالیت دانشجویان در نهادها، تشکل ها، انجمن ها و ... تمرینی برای ورود به کارهای اجرایی در آینده در جامعه است.
وی با بیان اینکه داشتن فضا و امکانات به دانشجویان هویت می دهد و ضرورت دارد ، درخصوص رفع مشکل کمبود فضا و تهیه تجهیزات قول مساعد داد.
دکتر لاری افزود: اعتباراتی در خصوص خرید تجهیزات، راه اندازی مرکز مشاوره، توسعه مفدا ، کانون‌های فرهنگی، افزایش سلامت روان، تجهیز امکانات ورزشی ،رفع مشکلات زیرساختی و خوابگاه متاهلی تخصیص می یابد.
وی اظهار داشت: پیش از این، تعداد کل خوابگاهای متاهلی در کل دانشگاه های علوم پزشکی کشور 800 واحد بود که با افزایش 20 درصدی به یک هزار واحد ارتقا یافت.
دکتر لاری اضافه کرد: باید مجوز فعالیت اتحادیه ها از سوی دانشگاه ها صادر شود تا علاوه بر رصد کارها، شاهد رشد و درخشش دانشجویان در ابعاد مختلف باشیم.
وی درخصوص ساخت استخر در مجتمع رحمتیه شهرکرد هم گفت: به منظور احداث استخر ورزشی در این دانشگاه، تفاهم نامه سه جانبه فی مابین استانداری چهارمحال و بختیاری، وزارتخانه بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد منعقد خواهد شد.
دکتر لاری ایجاد تعامل بین انجمن علمی ،کمیته تحقیقات و استعدادهای درخشان برای انجام فعالیت‌های بهتر را ضروری دانست و گفت: با راه اندازی سامانه نشریات دانشگاهی، پس از رتبه بندی بر اساس استانداردها، میزان تیراژ و نحوه چاپ مشخص و بسیاری از مشکلات حل میشود.
دکتر لاری از راه اندازی سامانه برخط مشاوره آنلاین خبر داد و گفت: سه کتاب رهایی از استرس، رهایی از افسردگی و هوش هیجانی در اختیار دانشجویان قرار میگیرد.
وی گفت: با برگزاری آرمون استخدامی وزارت بهداشت و درمان علوم پزشکی کشور، یک روانشناس بالینی برای هر دانشگاه اختصاص می‌یابد که راهگشا برای رفع نیازهای مشاوره‌ای است.
تعداد بازدید: 388
Powered by DorsaPortal