۱۴۰۳ سه شنبه ۱۱ ارديبهشت
1399/12/26 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/8W4A7731CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC.JPG
بستری بیش از 13 هزار بیمار مشکوک به کرونا در چهارمحال و بختیاری
وبدا؛ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد اظهار داشت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا در چهارمحال و بختیاری تاکنون، بیش از 13 هزار نفر مشکوک به بیماری کووید 19 در مراکز درمانی استان بستری شدند.
به گزارش وبدا؛ دکتر فریدون رحمانی در گفتگو با برنامه زنده تلویزیونی شب های بام ایران از شبکه جهانبین گفت: از این تعداد بیش از 5 هزار و 600 نفر مبتلای قطعی به کرونا در مراکز درمانی تحت مراقبت و درمان قرار گرفتند.

وی افزود: در مجموع کرونا جان حدود 780 نفر (اغلب افراد مسن و دارای بیماری زمینه ای) را طی یک سال اخیر گرفته است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با اشاره به وضعیت شکننده و نگاه کننده در ایام پیش رو گفت: مراودات با استان خوزستان و رفت و آمد به ویژه در تعطیلات عید نوروز تهدید جدی برای شیوع بیماری‌ست، از این رو پرهیز از پذیرش مهمان به ویژه از استان های همجوار ضروری است.