۱۴۰۳ يکشنبه ۳۰ ارديبهشت
1400/01/09 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/11CCCCCCC.jpg
پذیرش 12 هزار و 208 مراجعه کننده در اورژانس بیمارستان های چهارمحال و بختیاری در هفته نخست بهار1400
وبدا؛ مدیرحوادث دانشگاه علوم پزشکی و دبیر ستاد سلامت نوروزی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در تشریح عملکرد ستاد طرح سلامت نوروزی 1400 از تاریخ یکم لغایت هشتم فروردین ماه 1400 اظهار داشت: طی این مدت 978 ماموریت های اورژانس بیمارستانی انجام شد.
به گزارش وبدا؛ دکتر محمد حیدری افزود: کل مراجعین به اورژانس های بیمارستانی 12 هزار و 208 مورد بوده است.
وی در تشریح آمار روزانه بازدید های مدیریتی و کارشناسی از واحدهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی و مراکز غیر دانشگاهی اظهار داشت: تعداد بازدیدها از اورژانس های پیش بیمارستانی 80 مورد، تعداد بازدید از مراکز درمانی 29 مورد، مراکز خدمات جامع سلامت و مراکز مدیریت عملیات 90 مورد و تعداد بازدیدها از کلینیک و درمانگاه ها و داروخانه ها 27 مورد بوده است.
دکتر حیدری در ادامه به تشریح عملکرد حوزه معاونت بهداشتی پرداخت و افزود: تعداد کل بازرسی ها از مراکز اقامتی (هتل، متل، مهمانسرا ، مهمانپذیر و ...) 99 مورد و تعداد کل مراکز اقامتی معرفی شده به مراجع قضایی 2 مورد بوده استـ
به گفته وی، تعداد کل جایگاه‌های سوخت بازرسی شده و معرفی شده به مراجع قضایی به ترتیب 82 و 22مورد بوده است.
مدیرحوادث دانشگاه علوم پزشکی و دبیر ستاد سلامت نوروزی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، تعداد کل بازرسی های پایانه‌های مسافربری درون شهری و برون شهری (اتوبوس، راه آهن، فرودگاه، کشتیرانی و ...) را 36 مورد اعلام کرد.
به گفته وی، تعداد کل مراکز تهیه و توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی بازرسی شده را 2823مورد و تعداد کل مراکز معرفی شده به مراجع قضایی را 99 و تعداد کل مراکز پلمپ شده را 5 مورد اعلام کرد.
به گفته وی، در هشت روز نخست سال 1400، 743 مورد بازرسی از اماکن عمومی انجام و تعداد کل اماکن عمومی معرفی شده به مراجع قضایی 12 مورد بوده است.
دکتر حیدری تعداد اماکن عمومی پلمپ شده را 10 مورد و تعداد کل بازرسی های انجام شده را 3510 مورد اعلام کرد.
وی، در ادامه از معرفی 115 مورد به مراجع قضایی و پلمپ 5 مورد واحد متخلف خبر داد و افزود: طی این مدت، 1880.5 کیلوگرم/ لیتر مواد فاسد، کشف و معدوم شد.
به گفته وی، تعداد پیگیری شکایت مردمی 43 مورد بوده است.
دکتر حیدری، در تشریح حوزه روابط عمومی دانشگاه اظهار داشت: برنامه های رادیویی 31 مورد، برنامه های تلویزیونی 30 مورد، اخبار منتشر شده 47 مورد و تعداد چاپ بنر و ... 170 مورد بوده است.
وی، کل تست های رپید تاکنون را 30910 مورد اعلام و افزود: کل موارد مثبت تست های رپید تاکنون 2489 مورد بوده است.
تعداد بازدید: 215