۱۴۰۳ جمعه ۲۸ ارديبهشت
1400/02/09 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/12584383_761CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC.jpg
قطع زنجیره انتقال کرونا با احیای فرهنگ امربه معروف ونهی ازمنکر

وبدا؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و رئیس شورای امربه معروف این دانشگاه گفت: احیای فرهنگ امربه معروف ونهی ازمنکر و تذکرلسانی در جامعه برای قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا حائز اهمیت است.
به گزارش وبدا؛ دکتر مجید شیرانی در نخستین نشست شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در سال1400 با اشاره به شیوع ویروس کرونا و آمار بالای ابتلا و مرگ ومیر ناشی از این بیماری در روزهای اخیر اظهار داشت: با توجه به اینکه بیشترین و تأثیرگذارترین عامل انتقال این ویروس، برگزاری مجالس ختم و شادی بویژه درمنازل و فضاهای سربسته می باشد، باید با احیای فرهنگ امربه معروف ونهی ازمنکر و اجرای تذکرلسانی، جامعه سلامت را برای قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا یاری کرد.
وی ازمسئولین ستاد امربه معروف و نهی ازمنکر استان و همچنین شوراهای تابعه امربه معروف و نهی ازمنکر دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد خواست: برای احیا و همگانی شدن این فرهنگ و ایجاد احساس مسئولیت در بین آحاد جامعه تلاش کنند تا بافرهنگ سازی و بسیج همگانی در بر خورد با منکرات بهداشتی که سلامت مردم را تهدید می کند، از انتقال ویروس کرونا جلوگیری کرد.
دکتر شیرانی در ادامه اضافه کرد: کلیه طلایه داران و یاوران امر به معروف در سطح استان و دانشگاه در کنار سایر دستگاهها و نهادهای قضایی وانتظامی که ابزارهای قویتر مراتب حاکمیتی امربه معروف ونهی ازمنکر هستند، باید جدی تر از قبل به این مقوله ورود کرده و برابرمصوبات قانونی ستاد کرونا از برگزاری اجتماعات، جلسات، دورهمی های خانگی و مراسم ختم و شادی جلوگیری نمایند.