۱۴۰۳ شنبه ۲۹ ارديبهشت
1400/03/15 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/5425452CCCCCCCCCCCCCCCCCCC.jpg
توقف‌ سیرنزولی ابتلا به کرونا در استان/رعایت دستور العمل‌هارا‌ جدی بگیرید

وبدا؛ معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، از توقف کاهش آمار ابتلا به کرونا در استان‌ خبر داد و گفت: مردم‌ باید رعایت دستورالعمل هارا‌ جدی بگیرند .

به گزارش وبدا‌؛ دکتر فریدون رحمانی‌ معاونت‌ درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد اظهار داشت: در موج چهارم‌ کرونا، 7 هزار نفر با علائم مشکوک‌ به این بیماری در بیمارستان‌ های استلن‌ بستری شدند.

وی افزود: از این تعداد حدود 4 هزار نفر مثبت قطعی بودند‌ و نزدیک به‌ 300 نفر جان‌ خودشان‌ را در موج چهارم‌ کرونا از دست دادند.

رحمانی اضافه کرد: این بیماری سهمگین‌ تر از قبل شده است و با توجه به توقف سیر نزولی ابتلا به کرونا‌ در استان، مردم‌ باید رعایت دستورالعمل های بهداشتی را جدی بگیرند.

وی گفت: طی هفته گذشته، به طور میانگین‌ حدود 200 نفر در بیمارستان های استان بستری شدند.

رحمانی ادامه‌ داد: کوچکترین‌ غفلت‌ به خصوص در ایام‌ تعطیلات‌ می‌تواند‌ با شروع زودهنگام‌ موج پنجم‌کرونا همراه‌ شود بنابراین‌ از مردم‌ خواستاریم که از تجمع و دورهمی به‌ شدت‌ پرهیز نمایند کاملا توصیه ها‌ی بهداشتی را جدی بگیرند‌ و بدون ماسک و فاصله گذاری اجتماعی در معابر حاضر نشوند.

انتهای پیام/ع