۱۴۰۳ پنج شنبه ۲۰ ارديبهشت
1400/03/20 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/105CCCC.jpg
فراخوان پویش دانشجویی " اهدای خون، تداوم زندگی "
وبدا؛ به مناسبت 14 ژوئن، مصادف با 24 خرداد ماه " روز جهانی اهدای خون " فراخوان پویش دانشجویی " اهدای خون، تداوم زندگی " دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد منتشر شد.

به گزارش وبدا؛ معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد اظهار داشت: در این فراخوان از دانشجویان داوطلب اهدای خون دعوت می شود تا در اقدامی هماهنگ روزهای 23 و 24 خرداد ماه در قالب پویش دانشجویی "اهدای خون، تداوم زندگی" جهت اهدای خون به مراکز انتقال خون استان چهارمحال و بختیاری مراجعه نمایند.
دکتر شهرام طهماسبیان افزود: مراکز انتقال خون استان در ایام پویش آماده انجام هماهنگی لازم جهت پذیرش دانشجویان به صورت انفرادی و گروهی خواهد بود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در صورت هر گونه سوال و هماهنگی برای ایاب و ذهاب دانشجویان به معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه واقع در مجتمع آموزشی رحمتیه شهرکرد مراجعه و یا تماس حاصل نمایید.