۱۴۰۳ جمعه ۱۴ ارديبهشت
1400/04/30 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/deraC.jpg
آدرس پایگاه های تجمیعی واکسیناسیون استان چهارمحال و بختیاری اعلام شد

وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، از اعلام اسامی و آدرس پایگاه های تجمیعی واکسیناسیون استان چهارمحال و بختیاری خبر داد.
به گزارش وبدا؛ سید علی درخشان با بیان اینکه در مجموع هم اکنون 12 مرکز تجمیع واکسیناسیون در استان فعال است افزود: در شهرستان شهرکرد 6 مرکز شامل: مجتمع ورزشی شهید رجب پور واقع در شهرکرد، مهدی آباد، پشت اداره گاز، کلینیک یاس واقع در شهرکرد، خیابان فرهنگیان جنب بنیاد شهید استان و کلینیک حضرت رسول واقع در شهرکرد تقاطع خیابان فردوسی و مولوی، مرکز شماره 1 فرخشهر واقع در فرخشهر ، میدان بسیج و سالن ورزشی 9 دی سپاه پاسداران واقع در خیابان فردوسی شمالی، بالاتر از فرهنگ سرای ارشاد و پایگاه شهدای مهدیه واقع در مهدیه، بلوار رهبر ، خیابان شهید کمال ریاحی می باشد.
به گفته وی، در شهرستان بروجن پایگاه حضرت امام سجاد (ع) واقع در بروجن، فلکه شهرداری، چهار راه بهداشت و در شهرستان سامان، پایگاه شهید جعفرزاده واقع در سامان خیابان شهید جعفرزاده، فلکه مرکزی، دبستان شهید جعفرزاده آماده پذیرش گروه های هدف واکسیناسیون کرونا هستند.
درخشان گفت: در شهرستان فارسان نیز واکسیناسیون گروه های هدف در هلال احمر واقع در فارسان ، خیابان هلال احمر، خیابان رسالت روبروی ارشاد اسلامی و سالن ورزشی ولایت سپاه واقع در فارسان، خیابان فردوسی انجام می شود.
مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد تعداد پایگاه های تجمعی واکسیناسیون در شهرستان لردگان را دو مرکز اعلام و افزود: آدرس مراکز تجمیعی این شهرستان شامل: سالن تربیت بدنی آموزشگاه ها واقع در لردگان، خیابان زمین شهری، خیابان 13 آبان و پایگاه صادقیه واقع در لردگان، خیابان ولیعصر غربی می باشد.