۱۴۰۳ سه شنبه ۱۸ ارديبهشت
1400/04/31 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/imagesCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC.jpg
هدیه زندگی، با اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در صبح روز عرفه

وبدا؛ معاون درمات دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری، از اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در صبح روز عرفه، عید بندگی خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دکتر فریدون رحمانی افزود: در سی امین روز از تیرماه 1400 تیم پیوند استان خوش درخشید.
وی تصریح کرد: مرحوم رجبعلی گلزاده شهرکی به دنبال خونریزی وسیع مغزی در بخش ICU مرکز آموزشی درمانی آیت ا... کاشانی بستری و تحت مراقبت و درمان قرار گرفت.
وی اضافه کرد: علیرغم تلاشهای کادر درمان پس از یکهفته، وی دچار مرگ مغزی شده، در صبح روز عرفه ، کبد و نسوج وی جداسازی و در اختیار نیازمندان عضو قرار گرفت.
به گفته دکتر رحمانی، در طی یکهفته گذشته 7 مورد رضایت گیری از خانواده های مرگ مغزی انجام شد که 2 مورد آن یکی مرحومه شبانی سفید دشتی قبل از جدا سازی فوت شد و کودک 7ساله که بدنبال سانحه تصادف دچار مرگ مغزی شده بود با مثبت شدن تست کووید برداشت اعضای وی انجام نشد و مجموعا 5 جداسازی دیگر انجام شد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری در پایان خاطر نشان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون 13 مورد اهدای عضو از سوی خانواده بیماران مرگ مغزی در استان انجام شده است.