۱۴۰۳ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت
1400/06/26 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/Û²Û³-Û±Û´-Û°Ûµ-12158435_326CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC.jpg
جامعه‌ کارگری چهارمحال و بختیاری علیه کرونا واکسینه می‌شوند‌

وبدا؛ معاون‌ بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد گفت: از امروز واکسیناسیون جامعه کارگری‌ علیه کرونا در استان آغاز شد‌.

به گزارش وبدا؛ سید راشد جزایری معاون‌ بهداشتی دانشگاه‌ علوم پزشکی شهرکرد و رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: با افتتاح‌ پایگاه تجمیعی واکسیناسیون‌ کرونا ویژه کارگران، از امروز 25 شهریورماه 1400، جامعه کارگری استان در محل قطب صنعتی شهرکرد علیه این‌ بیماری واکسینه‌ می‌شوند‌.

وی افزود: همزمان‌ با این افتتاح، کارگران کارخانه‌ برفاب‌ استان در اولویت‌ دریافت‌ واکسن کرونا قرار‌ گرفتند‌.

جزایری اضافه کرد: واکسن کرونا به میزان لازم‌ در استان تامین‌ است و شهروندان‌ نگران‌ فرایند‌ واکسیناسیون خود نباشند‌.

انتهای پیام/ع