۱۴۰۳ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت
1400/07/10 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/tahmasebiCC.jpeg
پایان مهر1400آخرین زمان ثبت نام در بیست و ششمین جشنواره قرآنی هدهد

وبدا؛ زمان ثبت نام شرکت در بیست و ششمین جشنواره سراسری قرآنی هدهد ویژه دانشگاه های علوم پزشکی، تا پایان مهرماه 1400 اعلام شد.
به گزارش وبدا، دکتر شهرام طهماسبیان معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از انتشار فراخوان ثبت نام در بیست و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور سال 1400 خبر داد.
وی افزود: این جشنواره در بخش‌ های آوایی، ادبی، پژوهشی، هنری، فناوری فضای مجازی و تولیدات رسانه‌ای، و معارف اسلامی برگزار می شود.
دکتر طهماسبیان اضافه کرد: علاقمندان تا 31 مهرماه 1400 فرصت دارند با مراجعه به نشانی اینترنتی https://quran.behdasht.gov.ir/login مرکز قرآن و عترت معاونت فرهنگی و امور دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور جهت شرکت در این جشنواره ثبت نام کنند.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس این فراخوان زمان برگزاری مرحله دانشگاهی هفته قرآن و دانشگاه 18 تا 24 آبان ماه 1400 اعلام شده است.
دکتر طهماسبیان در پایان یادآور شد: علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر به اداره قرآن و عترت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد واقع در مجتمع رحمتیه مراجعه نمایند.