۱۴۰۳ يکشنبه ۹ ارديبهشت
1400/07/12 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/unnamedCCC.png
راه اندازی سامانه تلفنی "صدای مشاور" در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

وبدا، رئیس اداره مشاوره و سلامت روان معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از راه اندازی سامانه تلفنی "صدای مشاور" ویژه کادر بهداشت و درمان و دانشجویان این دانشگاه خبر داد.
به گزارش وبدا؛ فرزاد رحیمی در تشریح این خبر اظهار داشت: هم اکنون مشاوره تلفنی در قالب "صدای مشاور" از طریق شماره 03833347532ویژه کادر بهداشت و درمان و دانشجویان در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد راه اندازی شده است.
رئیس اداره مشاوره وسلامت روان معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد خاطرنشان کرد: این سامانه به صورت شبانه‌روزی و همه روزه برای ارائه مشاوره در زمینه‌های مختلف تحصیلی ، خانوادگی و ... فعال می باشد.
رحیمی هدف از راه اندازی خدمات مشاوره تلفنی را رفع مشکلات روان شناختی و تحصیلی دانشجویان اعلام کرد و افزود: دانشجویانی که به هر دلیلی امکان مراجعه حضوری به مراکز مشاوره را ندارند، می توانند از طریق شماره تماس اعلام شده بعنوان "صدای مشاور" خدمات لازم را از کارشناسان و متخصصین روان شناس دریافت نمایند.