۱۴۰۳ جمعه ۲ آذر
1400/08/18 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/photo_2021-11-08_10-18-15.jpg
وقف؛ ظرفیتی برای توسعه بهداشت، درمان و سلامت جامعه

وبدا؛ اولین نشست شورای اجرایی وقف سلامت چهارمحال و بختیاری با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان در سالن اجتماعات مجتمع آموزشی رحمتیه برگزار شد.
به گزارش وبدا، دکتر مجید شیرانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد روز دوشنبه 17 آبان ماه 1400 در این نشست اظهار داشت: با شیوع ویروس منحوس کرونا و همه‌گیری آن در جامعه، بسیاری از افراد علاوه بر خسارات ناشی از بیماری و تأثیر آن بر روح و جسم، به لحاظ هزینه ای و اقتصادی دچار خسران شدند.
وی افزود: درآمد و اقتصاد عده زیادی از مردم وابسته به کارکرد و فعالیت روزمره است که بسیاری از مشاغل به علت شیوع بیماری تعطیل و در طولانی مدت منجر به وارد شدن خسارت های سنگین اقتصادی شد.
دکتر شیرانی بااشاره به بهره گیری از ظرفیت های زیاد وقف برای کمک به نیازمندان حوزه بهداشت و درمان خاطرنشان کرد: وظیفه اداری و انسانی ایجاب می‌کند علاوه بر ترویج سنت حسنه وقف با برنامه ریزی عملیاتی، از این ظرفیت در حوزه سلامت بهره گیری شود.
وی تصریح کرد: درشرایط کنونی، استفاده از ظرفیت و امکانات اوقات با اولویت درمان و خدمت به بیماران بی‌بضاعت، و همچنین در بخش های آموزش، تحقیقات و پژوهش و ... می تواند کمک شایانی در رفع مشکلات جامعه ایفا کند.
حجت الاسلام و المسلمین امیری مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست گفت: به دنبال شیوع بیماری کرونا و تعطیلی بسیاری از مشاغل از جمله رقبه ها، بیش از 2000 نفر در استان شغل خود را از دست دادند که بار اقتصادی زیادی بر خانواده ها متحمل نمود.
وی اضافه کرد: در مدت شیوع کرونا بیش از 300 هزار بسته بهداشتی، 30 هزار بسته معیشتی و 300 هزار پرس غذای گرم به صورت خیری و موقوفات بین نیازمندان استان توزیع شد.
امیری با بیان اینکه نقش وقف در توسعه کشور مشهود است گفت: وقف حرکتی مردمی و عام المنفعه است که در پشتیبانی اجرای برنامه های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، علمی، دینی، بهداشت و درمان و سلامت نقش موثری دارد.
وی با اشاره به برکات وقف در حوزه سلامت گفت: هم اکنون بیشتر درخواستها و نیازها مربوط به تامین دارو و کمک های بهداشتی و درمانی است در این راستا 700 رقبه تجاری در چهارمحال و بختیاری وجود دارد که در صورت نیاز آماده تغییر کاربری به مراکز بهداشتی و درمانی است.
به گفته وی؛ بزرگترین و با ارزش ترین موقوفه استان چهارمحال و بختیاری مربوط به خیر نیک اندیش دکتر ریاحی و موقوفه گوهرباران است که درآمد حاصل 60 هکتاری آن برای هزینه‌های درمانی کلینیک چالش تر اختصاص می یابد.
در حال حاضر بیش از 12 موقوفه در حوزه بهداشت و درمان استان چهارمحال و بختیاری به ثبت رسیده است.
تعداد بازدید: 308
Powered by DorsaPortal