۱۴۰۳ سه شنبه ۱۱ ارديبهشت
1400/08/28 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/1574587853_D1oT5.jpg
پیام تبریک بسیج جامعه پزشکی چهارمحال و بختیاری به مناسبت هفته بسیج

وبدا؛ مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی استان چهارمحال و بختیاری در پیامی آغاز هفته بسیج را تبریک گفت.
به گزارش وبدا، در متن پیام سرهنگ پاسدار کاظم کبیری آمده است: بسیج مظهر اقتدار، ایستادگی و وحدت ملی ایران اسلامی است و در تمام ادوار درخشان انقلاب اسلامی توانسته موجبات سرافرازی و اقتدار ملی این مرز و بوم را فراهم نماید.
وی افزود: این تشکیلات عظیم مردمی پس از حضور موثر و مقتدرانه در دفاع مقدس و کسب تجربیات ذیقیمت، توانسته در تمام عرصه‌های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و همچنین رخدادهایی چون بلایای طبیعی نیز منشاء اثرات مفید و موثر باشد. یکی از اقشار اثر گذاری که در تمام عرصه های زندگی مردم در دوران‌های بعد از انقلاب اسلامی حضور پر رنگ و ارزشمندی داشته جامعه پزشکی سرافراز این کشور است که در روزهای سخت همه گیری کرونا شاهد تلاش ایثارگرانه این عزیزان در دفاع از سلامتی مردم عزیزمان هستیم.
سرهنگ پاسدار کاظمی در پایان ضمن گرامیداشت یادو خاطر شهداء دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم و مدافع سلامت و تقدیر از خدمات و تلاش‌های شبانه روزی جامعه پزشکی، پیراپزشکی و پرستاری در این حماسه ماندگار اسلامی و ملی، آغاز هفته بسیج را به همه مردم عزیز استان به‌خصوص جوانان پاک و بسیجی این خطه سرافراز تبریک عرض کرد.