۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۳ ارديبهشت
1400/08/30 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/139902311246078220446694.jpg
یکی از نادرترین اعمال جراحی قلب با موفقیت در چهارمحال و بختیاری انجام شد

وبدا؛ عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، جراح قلب و مدیر گروه قلب این دانشگاه گفت: یکی از نادرترین اعمال جراحی قلب با موفقیت انجام و تومور قلبی بزرگ از قلب بانوی 45 ساله خارج شد.
به گزارش وبدا؛ دکتر بهنام شاکریان افزود: این بیمار از یک ماه پیش با مشکل تنگی نفس و تپش قلب مواجه و از روز گذشته با تشدید علایم، تحت بررسی قرار گرفت.
به گفته وی، در اکوکاردیوگرافی توده بسیار بزرگ دهلیز چپ گزارش گردید که منجر به افزایش فشار شریان ریوی و تجمع مایع در اطراف ریه ها شده بود .
دکتر شاکریان افزود: بیمار به طور اورژانسی تحت عمل جراحی قلب باز قرار گرفت و یک توده بیست سانتیمتر ی از دهلیز چپ وی خارج گردید .
وی با بیان اینکه، این اندازه از تومور قلبی بسیار نادر می باشد افزود: به یاری خداوند متعال و تلاش های تیم پزشکی و پرستاری وضع عمومی این بیمار را در حال حاضر رضایت بخش است.