۱۴۰۳ سه شنبه ۱۱ ارديبهشت
1400/10/12 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/IMG_20220102_235612_380.jpg
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد فرا رسیدن دومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی را تسلیت گفت
سرپرست
وبدا؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری، فرا رسیدن دومین سالگرد شهادت فرمانده دلاور سپاه اسلام سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی را به عموم مردم استان بویژه جامعه دانشگاهی و کارکنان این مجموعه تسلیت گفت.
به گزارش وبدا؛ دکتر ارسلان خالدی فر، امنیت امروز کشور را مرهون مجاهدت های خالصانه و صادقانه مردان بزرگی همچون حاج قاسم سلیمانی و همرزمان ایشان دانست.
وی تصریح کرد: بدون شک مردان بزرگ تا همیشه تاریخ در اذهان و قلب مردمان سرزمینشان زنده خواهند ماند، بدون شک در این سرزمین مادران درس آموخته مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی خواهند بود که فرزندانی همچون حاج قاسم سلیمانی تربیت کنند .
دکتر خالدی فر در ادامه، ضمن تسلیت و گرامیداشت دومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی، شهادت این مرد اسطوره را، آغاز نهضت گسترده فرهنگی و  زمینه ساز پرورش هزاران هزار حاج قاسم سلیمانی دانست.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: امید است، همه ما با گام نهادن در مسیر بندگی و اطاعت از خداوند متعال و ثابت ماندن در این مسیر شایسته و خدمت صادقانه در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از رهروان راستین این مرد بزرگ باشیم.