۱۴۰۳ دوشنبه ۳۱ ارديبهشت
1400/11/12 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/IMG-20220104-WA0018C.jpg
رابط دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با سازمان نظام پرستاری شهرستان شهرکرد، بروجن و لردگان معرفی شد

وبدا؛ با ابلاغ حکمی از سوی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری بهرام مرادی بعنوان رابط دانشگاه با سازمان نظام پرستاری شهرستان شهرکرد، بروجن و لردگان معرفی شد.
به گزارش وبدا؛ در متن این حکم خطاب به مرادی آمده است، خدمتگزاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فرصتی مغتنم و نعمتی بزرگ است که خداوند متعال به بندگان خویش اعطاء فرموده و شکر نعمت است که از این فرصت گرانقدر در جهت خدمت به مردم شریف میهن اسلامی نهایت استفاده بعمل آید در این راستا با عنایت به تعهد، تخصص و پشتکارجنابعالی، به موجب این ابلاغ بعنوان رابط دانشگاه با سازمان نظام پرستاری شهرستان شهرکرد، بروجن و لردگان معرفی می گردید.
در ادامه نیز ابراز امیدواری شده است، مرادی با اتکال به خداوند متعال، حمایت و پشتیبانی دولت مردمی، فساد ستیز و عدالت محور در انجام این رسالت خطیر موفق و موید باشد.