۱۴۰۳ جمعه ۱۴ ارديبهشت
1401/01/22 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/ahmadiCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC.jpg
سه شهرستان چهارمحال و بختیاری در وضعیت قرمز کرونایی

وبدا؛ سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و رییس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: در حال حاضر 3 شهرستان استان به لحاظ شیوع بیماری کرونا در وضعیت قرمز قرار گرفته است.
به گزارش وبدا، دکتر احمدی در بخش خبری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: با توجه به افزایش مسافرت ها و دید و بازدیدها در نوروز 1401 و همچنین بازگشایی مراکز آموزشی، مدارس و دانشگاه ها، در حال حاضر شهرستان های بن، بروجن و کیار به لحاظ شیوع بیماری کرونا در وضعیت قرمز قرار دارند.

وی افزود: همچنین شهرستان های اردل و فارسان در وضعیت نارنجی و مابقی شهرستان های استان در وضعیت زرد کرونایی قرار دارد.
دکتر احمدی به هم استانی ها توصیه کرد: از هرگونه ساده انگاری و عادی انگاری در رعایت موازین بهداشتی پرهیز کنند و همچنان استفاده از ماسک، فاصله‌گذاری اجتماعی، تهویه مناسب هوا را جدی بگیرند.
وی بر تکمیل نوبت های واکسیناسیون علیه کووید19 تاکید کرد و افزود: تمام افراد بالای 5 سال برای تزریق واکسن به مراکز جامع سلامت و پایگاه‌های واکسیناسیون استان مراجعه کنند تا از ابتلای شدید و مرگ و میر ناشی از کرونا پیشگیری شود.