۱۴۰۳ دوشنبه ۱۷ ارديبهشت
1401/03/06 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/IMG_20220527_001433_622.jpg
تسلیت سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به مناسبت شهادت امام صادق (ع)

وبدا؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری فرا رسیدن بیست و پنجم شوال سالگرد شهادت جانگداز ششمین اختر تابناک ولایت و امامت، رئیس مکتب تشیع، امام صادق (ع) را عموم مردم و خانواده بزرگ دانشگاه تسلیت گفت.
به گزارش وبدا؛ دکتر ارسلان خالدی فر با اشاره به خصوصیات اخلاقی امام صادق(ع) از جمله زهد، انفاق، عبادت بسیار و تلاوت قرآن افزود: امام صادق (ع) بزرگ شخصیتی است که با زحمات طاقت‌ فرسا و تلاش‌های بی‌ وقفه خود بقاء و استمرار دین اسلام را تضمین کرد و شمع همیشه فروزان در مسیر رهروان اسلام ناب محمدی شد.
وی از امام صادق (ع) بعنوان نمونه کاملی از یک انسان متربی به تربیت قرآنی یاد کرد و افزود: ایشان نه تنها در اخلاق بلکه در علم، عبادت، سیاست و سایر زمینه‌ها سرآمد روزگارخویش بوده و براساس این ابعاد به تربیت اصحاب و یاران خود پرداخته اند.
وی ضمن تسلیت شهادت حضرت جعفر صادق(علیهم‌السلام ) به محضر کلیه مسلمانان جهان خصوصاً مسئولین، کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی استان، در ادامه از خداوند متعال سلامتی، عاقبت به خیری و توفیقات روز افزون برای همگان مسئلت نمود.