۱۴۰۴ دوشنبه ۲ ارديبهشت
1401/03/28 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/IMG_20210728_222523_834CCCCCCCC.jpg
آیین اختتامیه و تجلیل از برگزیدگان بیست و ششمین جشنواره هدهد قرآن و عترت (ع)


وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از برگزاری آیین اختتامیه و تجلیل از برگزیدگان بیست و ششمین جشنواره هدهد قرآن و عترت (ع) به همت معاونت فرهنگی و امور دانشجویی در این دانشگاه خبر داد.
به گزارش وبدا، سید علی درخشان در تشریح این خبر گفت: در بیست و پنجمین روز از خرداد ماه 1401 آیین اختتامیه و تجلیل اساتید، دانشجویان و کارمندان برگزیده مرحله دانشگاهی و سراسری بیست و ششمین جشنواره هدهد قرآن و عترت (ع) دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد با حضور سرپرست محترم دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاون توسعه دانشگاه، سرپرست معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه، رییس دانشکده فناوری‌های نوین، مدیر پژوهشی معاونت تحقیقات و فناوری، مدیر فرهنگی و جمعی از مسئولان و دانشجویان در سالن ابن سینا مجتمع آموزشی رحمتیه برگزار گردید.
دکترخالدی فر سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در این آیین گفت: وصیت حضرت علی (ع) و پیامبر اکرم (ص) درخصوص جایگاه والای قرآن و عترت نشان از ارزش این دو در زندگی دارد.
وی با اشاره به اینکه قرآن مجید به عنوان کتاب آسمانی و معجزه جاوید پیامبر اسلام (ص)، کتاب هدایت بشر به سر منزل مقصود است افزود: قرآن، برنامه‌ای عملی و راه کاری اجرایی است که همه اصول و مقرّرات زندگی فردی و اجتماعی و همچنین نوع تعامل انسان با آفریدگار و جهان آفرینش و همه پدیده‌هایی اطراف را دربر دارد.
دکتر خالدی فر با تقدیر از برگزارکنندگان بیست و ششمین جشنواره قرآنی هدهد خاطرنشان کرد: امید است همواره بیش از پیش با قدم در راه قرآن و عترت در جایگاه‌های مختلف علمی، فرهنگی، اموزشی و اجتماعی بدرخشیم و راه رستگاری را پیشه کنیم.
دکتر داودپور سرپرست معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد نیز در این آیین گفت: باید همه کانون‌های علمی و فرهنگی و تشکل‌های دانشجویی در راستای ترویج فرهنگ قرآن و عترت فعالیت کنند.
وی افزود: ترویج و گسترش فرهنگ قرآن و عترت در برطرف کردن بسیاری از مشکلات و معضلات اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی راهگشاونجات بخش است.
دکتر داودپور با بیان اینکه قرآن و عترت محدود به افراد خاصی نیست گفت: گسترش فرهنگ قرآن و عترت در جامعه بویژه میان جوانان و دانشگاهیان الرامی است.
وی یادآور شد: امید است با تداوم برگزاری این جشنواره ها، سالانه شاهد شرکت بیشتر دانشجویان، کارکنان، اساتید و اعضای هیئت علمی در بخش‌های مختلف مرتبط با قرآن و عترت باشیم و سعادت دنیوی و اخروی را برای خود و جامعه رقم زنیم.
رئیس اداره قرآن و عترت معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد نیز گفت: با انتشار فراخوان این جشنواره در مهرماه 1400، بیش از 5 هزار و 94 نفر برای شرکت در 54 رشته مرحله دانشگاهی ثبت نام کردند.
خانم مریم امیدی افزود:از این تعداد 174 نفر دانشجو، 44 نفر استاد و 4 هزار و 876 نفر کارمند بودند که در مجموع یک هزار و 841 نفر مرد و 3 هزار و 253 زن در این جشنواره شرکت کردند.
وی با اشاره به اینکه بیست و ششمین جشنواره هدهد قرآن و عترت (ع) وزارت بهداشت در شش بخش برگزار شد اضافه کرد: در بخش آوایی 184 نفر، دربخش ادبی 101 نفر، در بخش پژوهش 137 نفر، در بخش فناوری 97 نفر، در بخش معارف4 هزار و 873 نفر و در بخش هنری 151 نفر از دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد شرکت کردند.
امیدی ادامه داد: پس از داوری مرحله دانشگاهی این جشنواره، 43 اثربه عنوان برتر معرفی شد و 22 اثر به مرحله کشوری راه یافت.
رئیس اداره قرآن و عترت معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد اضافه کرد: در مرحله کشوری هم 11 اثر شامل پنج کارمند، چهار دانشجو و دو استاد از دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد حائز مقام‌های اول تا سوم شدند.
امیدی خاطرنشان کرد: 4 اثر در بخش آوایی، یک اثر در بخش ایده پردازی پژوهشی، 3 اثر در بخش فناوری و 3 اثر در بخش هنری در مرحله کشوری خوش درخشیدند.
وی یادآور شد: رتبه‌های اول تا سوم کشوری به مرحله ملی برای رقابت با سایر دانشگاه‌های وزارت علوم، دانشگاه‌های آزاد اسلامی و ... راه یافتندکه پس از اعلام نتایج نهایی، یک اثر در بخش ایده شو استارت آپ قرآنی از دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد حائز مقام سوم گردید.
شایان ذکر است: برپایی کرسی تلاوت قرآن کریم، تجلیل از مادر شهید علی لندی، سخنرانی و تجلیل از برگزیدگان ازبرنامه‌های این مراسم بود.
تعداد بازدید: 536
Powered by DorsaPortal