۱۴۰۳ جمعه ۲۸ ارديبهشت
1401/04/14 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/gyhgjhCCCC.jpg
انتصاب سرپرست معاونت اداری و مالی پردیس رحمتیه دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

وبدا؛ طی ابلاغی از سوی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری، دکتر حسن رجبی بعنوان سرپرست معاونت اداری و مالی مجتمع آموزشی پردیس رحمتیه دانشگاه منصوب شد.
به گزارش وبدا، در ابلاغ دکتر ارسلان خالدی فر خطاب به دکتر رجبی آمده است:

"خدمتگزاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فرصتی مغتنم و نعمتی بزرگ است که خداوند متعال به بندگان خویش اعطاء فرموده و شکر نعمت است که از این فرصت گرانقدر در جهت خدمت به مردم شریف میهن اسلامی نهایت استفاده بعمل آید در این راستا با توجه به تعهد، تخصص و سوابق اجرائی ارزنده جنابعالی، به موجب این ابلاغ به سمت سرپرست معاونت اداری و مالی پردیس آموزشی دانشگاه (مجتمع رحمتیه) منصوب می شوید.
امید است با اتکال به خداوند متعال، حمایت و پشتیبانی دولت مردمی، فساد ستیز و عدالت محور با استفاده از نیروهای متخصص و انقلابی در انجام این رسالت خطیر موفق و موید باشید.
ضمناً تا تعیین سرپرست جدید مرکز بهداشت شهرستان شهرکرد کماکان انجام امور مربوط به آن حوزه به عهده جنابعالی می باشد."
گفتنی است: پیش از این دکتر مهرداد شهرانی عهده دار این سمت بود.