۱۴۰۳ شنبه ۶ مرداد
1401/08/18 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/aks25.jpg
عقد تفاهم نامه فی مابین دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و دانشگاه علوم پزشکی مشهد

وبدا؛ سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از انعقاد تفاهم نامههمکاری بین این دانشگاه و دانشگاه علوم پزشکی مشهد خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دکتر الهام رئیسی با اعلام این خبر افزود: این تفاهم نامه در راستای همکاری در حوزه های اطلاع رسانی پزشکی، توسعه ارزیابی تحقیقات، فناوری و امور بین الملل توسط معاونین تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به منظور توسعه و ارتقای پژوهش و فناوری منعقد گردید.
وی تصریح کرد: این تفاهم نامه طی دیدار دکتر حیدریان سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و دکتر غیورمبرهن معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دکترخواجوی راد معاونت آموزشی این دانشگاه منعقد شد.
دکتر رئیسی گفت: همچنین در دیدار با دکتر کیانی ریاست دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص نقاط قوت و ضعف حوزه تحقیقات و فناوری بحث و تبادل نظر و بر همکاری های بیشتر تاکید شد.