۱۴۰۳ پنج شنبه ۳۰ فروردين
1401/09/10 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/IMG_20220703_074349_415CCCCCCC.jpg
اختتامیه اولین جشنواره کشوری جوانی جمعیت برگزار می شود

وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارحال و بختیاری از برگزاری اختتامیه اولین جشنواره کشوری علمی، فرهنگی، هنری و پژوهشی جوانی جمعیت در نخستین روز از هفته آتی خبر داد.
به گزارش وبدا؛ سید علی درخشان افزود: آئین اختتامیه این جشنواره روز شنبه 12 آذر ماه 1401 از ساعت 9 با دعوت از مهمانانی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مقامات استانی و متولیان امر سلامت در استان، مسئولین دانشگاه، شرکت کنندگان و برگزیدگان جشنواره در محل سالن همایش های ابن سیمای مجتمع رحمتیه دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد برگزار می شود.
وی در ادامه از معرفی صاحبان آثار برتر در قالب رتبه های اول تا سوم و آثار شایسته تجلیل خبر داد و افزود: در مجموع 9 اثر بعنوان رتبه اول، 7 اثر بعنوان رتبه دوم، 7 اثر به عنوان رتبه سوم و 9 اثر به عنوان شایسته تجلیل بعنوان منتخبین کمیته داوری این جشنواره معرفی شدند.
درخشان در ادامه یادآور شد، جشنواره کشوری علمی، فرهنگی، هنری و پژوهشی جوانی جمعیت با معرفی آثار برتر در محورهای پوستر طراحی گرافیک_ داستان کوتاه و فیلمنامه_ مقالات پژوهشی و علمی_ نقاشی وبلاگ نویسی تولیدات نرم افزاری_ انیمیشن موشن گرافی و کلیپ_ پیشنهادات و ایده های کاربردی تیتر و جملات کوتاه و تاثیرگذار خوشنویسی پادکست درس آموخته ها و تجربیات کاربردی و مشاوره برای ترویج مفاهیم جمعیت باور و جمعیت یاور، برگزاری مراسم اختتامیه و تجلیل از برگزیدگان به کار خود پایان خواهد داد.