۱۴۰۳ شنبه ۲۹ ارديبهشت
1401/09/16 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/IMG_20220428_161918CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC.jpg
پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به مناسبت روز دانشجو

وبدا؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری با صدور پیامی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجو، 16 آذر ، روز دانشجو را به جامعۀ دانشگاهی به ویژه اعضای محترم هیات علمی ، اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی استان تبریک گفت.
به گزارش وبدا؛ در متن این پیام، دکتر ارسلان خالدی فر از حماسه 16 آذر سال 1332 بعنوان مظهر ایثار، پایداری، استقلال و آزادی یادکرد که در تاریخ ایران جاودانه خواهد ماند.
وی در ادامه از روز دانشجو بعنوان فرصتی برای تکریم مقام و منزلت دانشجویانی که همواره نقش فعال و موثری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و پیشرفت‌های آن داشته‌اند یاد کرد و آورده است، در شرایط حساس کنونی که کشور عزیزمان نیازمند وحدت و همدلی است، از این قشر فهیم انتظار می رود که جهاد علمی را سرلوحه اندیشه و عمل خود قرار داده و عزم خویش را جزم نمایند که با پیروی از منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و با توجه به تأکید معظم له مبنی بر تولید علم و جنبش نرم افزاری، این کشور را به جایگاهی شایسته برسانند و الگوی اسلامی، ایرانی پیشرفت را به نحوی ملموس به نمایش بگذارند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در پایان اظهار امیدواری نموده است که دانشجویان عزیز با تکیه بر توانمندی‌ها و استعدادهای خود و همچنین با استفاده از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه همراه با اساتید و کارکنان، در محیطی پر نشاط، به فعالیت‌های علمی پرداخته و حضور حقیقی و تاثیرگذار خود را در عرصه‌های علمی و فرهنگی جامعه به اثبات رسانده، و با درک و شناختی دقیق از این جایگاه خطیر و با تکیه بر همت شایسته و والای خود، زمینه ساز توسعه، پیشرفت و آبادانی کشور باشند.