۱۴۰۴ شنبه ۲۱ ارديبهشت
1402/02/05 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/99.jpg
انجام 27 هزار و 414 مورد بازرسی با اجرای طرح سلامت رمضان
وبدا؛ سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری از انجام 27 هزار و 414 مورد بازرسی در قالب اجرای طرح سلامت رمضان در این استان خبر داد.
به گزارش وبدا، دکتر علی احمدی با اشاره به اجرای طرح سلامت رمضان از 3 فروردین تا 1 اردیبهشت ماه امسال گفت: با اجرای این طرح 27 هزار و 414 مورد بازرسی شامل 2 هزار و 140 بازرسی از شیرینی فروشی‌ها و کارگاه‌های قنادی، 642 بازرسی از مراکز فروش آش و حلیم، 21 هزار و 878 موارد بازرسی از سایر مراکز عرضه و فروش مواد غذایی انجام شد.
وی افزود: همچنین در این مدت 2 هزار و 201 بازرسی از مساجد و اماکن متبرکه و 553 بازرسی مشترک با سایر دستگاه‌ها در استان صورت گرفت.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد اضافه کرد: با اجرای طرح سلامت رمضان 225پرونده تخلف تشکیل و به مراجع قضایی معرفی گردید.
دکتر احمدی به 394 مورد کلرسنجی آب نیز اشاره کرد و گفت: 8 هزار و 80 مورد کلر سنجی مطلوب گزارش شد و 671 مورد نمونه برداری از آب آشامیدنی انجام گرفت.
وی تعداد موارد نمونه برداری مواد غذایی را 268 اعلام کرد و ادامه داد: تعداد کل موارد سنجش با تجهیزات پرتابل بازرسی 12 هزار و 384 بود.
دکتر احمدی با اشاره به 4 هزار و 667 مورد سنجش پرتابل با نتیجه مطابق استاندارد مربوطه اظهار داشت: در قالب این طرح 11 هزار و 331 کیلوگرم-لیتر مواد غذایی غیرقابل مصرف کشف و با معدوم سازی از چرخه عرضه خارج شد و از ایجاد هر گونه طغیان بیماری ها و مسمومیت های ناشی از مواد غذایی فاسد پیشگیری شده است.
تعداد بازدید: 323
Powered by DorsaPortal