۱۴۰۳ شنبه ۲۰ بهمن
1402/04/20
/Dorsapax/Data/Sub_2/File/858142_63007c.jpg
کلنگ زنی 3 پروژه بهداشتی در چهارمحال و بختیاری
وبدا؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از کلنگ زنی 3 پروژه بهداشتی در استان چهارمحال و بختیاری خبر داد.
به گزارش وبدا، دکتر علی احمدی رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری در تشریح این خبر گفت: عملیات اجرایی 3 پروژه بهداشتی در شهرستان های لردگان و اردل آغاز شد.
وی افزود: مرکز خدمات جامع سلامت روستایی دهنو میلاس شهرستان لردگان در زمینی به مساحت 3 هزار مترمربع و زیربنای 770 متر مربع با اعتباری بالغ بر 14 میلیارد تومان احداث می گردد.
دکتر احمدی اضافه کرد: همچنین عملیات اجرایی احداث مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی سردشت شهرستان لردگان در زمینی به مساحت دو هزار و 800 مترمربع با زیربنای 970 مترمربع و با اعتباری بالغ بر 20 میلیارد تومان آغاز شد.
وی ادامه داد: مرکز منتخب شبانه روزی سلامت شهر سرخون شهرستان اردل نیز از دیگر پروژه های بهداشتی کلنگ زنی شده در چهارمحال و بختیاری است.
دکتر احمدی اظهار داشت: این پروژه هم با تامین اعتبار از سوی وزارت نفت به مبلغ 15 میلیارد تومان و با نظارت دانشگاه علومپزشکی شهرکرد احداث خواهد شد.
تعداد بازدید:
490
Powered by
Dorsa
Portal