۱۴۰۳ شنبه ۶ مرداد
1402/05/21 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/2f6f87e9-f72a-4682-8d8a-61dbb624d79ec.jpg
دعوت رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد برای ثبت نام در انتخابات مجلس شورای اسلامی

وبدا؛‌ رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری در پیامی از کلیه اساتید، نخبگان و جامعه دانشگاهی دعوت کرد در پیش ثبت نام داوطلبان دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی شرکت کنند.

به گزارش وبدا، دکتر ارسلان خالدی فر در گفتگو با رسانه ملی صداو سیما اظهار داشت: مجلس شورای اسلامی یکی از ارکان و قوای مهم کشور است که وظیفه اصلی قانون گذاری و نظارت بر اجرای قوانین در جامعه را بر عهده دارد.

وی افزود: اعضای مجلس شورای اسلامی هرچه قوی تر باشد در پیشرفت، توسعه و آبادانی جامعه و حل مشکلات و رضایت مردم اثرگذارتر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد اضافه کرد: افرادی باید به مجلس شورای اسلامی راه یابند که دلسوز و دغدغه مند نظام انقلاب اسلامی هستند.

دکتر خالدی فر در پایان از کلیه اساتید، نخبگان، افراد کارآِزموده، صاحب تجربه و تحصیل کرده دعوت کرد با شرکت در پیش ثبت نام داوطلبان دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، در توسعه و آبادانی کشور عزیز ایران نقش آفرین باشند.