۱۴۰۳ جمعه ۲۸ ارديبهشت
1403/01/29 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/UntitledCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC.jpg
تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی
وبدا؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری، فرارسیدن 30 فروردین سالروز میلاد حکیم جرجانی، پزشک نامدار ایرانی و روز علوم آزمایشگاهی را به همه تلاشگران این عرصه به ویژه فرهیختگان علوم آزمایشگاهی استان تبریک گفت.

به گزارش وبدا، در متن پیام دکتر محمد حسین اعرابی آمده است:

«جامعه بزرگ آزمایشگاهیان بعنوان دیده بانان عرصه سلامت، با تشخیص دقیق، به موقع و صحیح عوامل بیماری زا با مشارکت و همفکری سایر اعضای تیم درمان در ارتقای سطح سلامت جامعه تلاش وافر داشته و نقش موثری ایفا می‌کنند.

همه فعالان عرصه علوم آزمایشگاهی چه آن‌هایی که در حیطه آموزش و پژوهش در علوم پایه پزشکی و آزمایشگاهی مشغول به کار هستند و چه افرادی که در میدان ارائه خدمات بالینی تلاش می‌کنند با فداکاری و ایثار مثال‌زدنی، سلامت و آسایش خود را در راه اعتلای سلامت جامعه فدا می‌کنند.

ضمن تبریک روز علوم آ‍زمایشگاهی به اساتید، کارشناسان، دانشجویان و کلیه کارکنان خدوم حوزه علوم آزمایشگاهی استان، از درگاه خداوند متعال سلامتی و بهروزی و توفیق در دستیابی به اهداف متعالی نظام سلامت که همانا ارتقای سطح سلامت آحاد جامعه است، را مسئلت می نمایم.»