۱۴۰۳ يکشنبه ۳۰ ارديبهشت
1403/02/06 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/uلابitled.jpg
افتتاح و کلنگ زنی 3 پایگاه اورژانس در چهارمحال و بختیاری همزمان با هفته سلامت
وبدا؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری از افتتاح و کلنگ زنی سه پایگاه اورژانس115 همزمان با هفته سلامت در این استان خبر داد.

به گزارش وبدا،
دکتر محمد حسین اعرابی در تشریح این خبر گفت: همزمان با ششمین روز از هفته سلامت، کلنگ احداث پایگاه اورژانس 115 دهستان شلیل بخش میانکوه شهرستان اردل باحضور خانواده معظم شهدا، جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی به زمین زده شد.

وی افزود: این بنا در زمینی به مساحت 400 مترمربع و با زیربنای 120 مترمربع، به همت خیرین نیک اندیش احداث خواهد شد.

وی ادامه داد: برای احداث این بنا بیش از 2 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

به گفته وی؛ ساخت بنا و حصارکشی و محوطه سازی از سوی خیرین، و تجهیز و راه اندازی این پایگاه از سوی دانشگاه علوم‌پزشکی استان انجام خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: پیش بینی شده این پایگاه تا پایان امسال تکمیل و به بهره برداری برسد.

وی افزود: با ساخت و احداث این پایگاه، اهالی روستاهای شلیل، دورک قنبری، گوزلک، شهرک محمدی و لندی شهرستان اردل از خدمات اورژانس و فوریت های پزشکی بهره مند خواهند شد.

افتتاح پایگاه اورژانس115 شهید صولت رییسی در اردل همزمان با هفته سلامت

دکتر محمدحسین اعرابی در ادامه اظهار داشت: پایگاه اورژانس115 شهید صولت رییسی اردل به همت خیرین نیک اندیش خانواده و برادران شهید صولت رییسی ساخته شده است.

‌ وی افزود: با افتتاح این پایگاه ماموریت های شهر اردل تقسیم و خدمات بهتری به مردم ارائه خواهد شد.

وی تصریح کرد: این پایگاه در 200 مترمربع زمین با صرف یک میلیارد و 650 میلیون تومان هزینه ساخته شده است.

دکتر اعرابی اضافه کرد: با بهره برداری از پایگاه اورژانس 115 شهید رییسی اردل، زمینه اشتغال برای 5 نفر فراهم گردید.

بهره برداری از پایگاه اورژانس 115 چغاخور در شهرستان بروجن

دکتر محمود شمسی پور رئیس مرکز اورژانس و مدیر حوادث دانشگاه علوم‌پزشکی استان نیز گفت: امروز پنجشنبه 06 اردیبهشت 1403 همزمان با ششمین روز از هفته سلامت، پایگاه اورژانس پیش‌بیمارستانی شهرستان بروجن در چغاخور افتتاح شد.

وی افزود: این پایگاه با زیر بنای 500 مترمربع در دو طبقه به متراژ 350 متر مربع ببا مشارکت خیرین نیک اندیش خانواده مرحوم آ رستم صالحی احداث و از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان تجهیز و راه اندازی گردیده‌است.