۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ شهريور
1403/02/25 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/8w4a2295ccccc.jpg
"نقش من در جوانی ایران" شعار هفته ملی جمعیت
وبدا، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و رییس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده شامل 73 ماده، 81 تبصره 236 تکلیف قانونی برای کلیه سازمان های دولتی،غیر دولتی و بخش خصوصی لازم الاجراست.

به گزارش وبدا، دکتر صالحی فرد در مصاحبه خبری با رسانه ملی و خبرگزاری صداو سیما درحاشیه اولین نشست قرارگاه استانی جوانی جمعیت امسال اظهار داشت: به دنبال تاکیدات مقام معظم رهبری از سال 1393 بر مقابله با بحران جمعیت، قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده در سال 1400 مصوب شد.

وی افزود: این قانون شامل 73 ماده، 81 تبصره 236 تکلیف قانونی برای کلیه سازمان های دولتی،غیر دولتی و بخش خصوصی لازم الاجراست.

دکتر صالحی فرد اضافه کرد: مشارکت همگانی در ترویج ازدواج پایدار و فرزنداوری به هنگام از اهداف تصویب این قانون بوده است.

وی با گرامیداشت فرارسیدن هفته ملی جمعیت 24 تا 30 اردیبهشت ماه تصریح کرد: امسال این هفته با شعار محوری «نقش من در جوانی ایران» همزمان با سراسر کشور در استان گرامی داشته می شود.

دکتر صالحی فرد ادامه داد: امسال به مناسبت گرامیداشت هفته ملی جمعیت، فراخوان جشنواره استانی علمی، فرهنگی و هنری جوانی جمعیت منتشر شد، 31 اردیبهشت ماه مصادف با روز ملی جمعیت اختتامیه این جشنواره با مشارکت و استقبال پرشور ادارات و مردم برگزار خواهد شد.

وی با اعلام دستاوردهای حمایت از قانون جوانی جمعیت در استان همزمان با دومین رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت گفت: تقویت هویت مادری، اجرای منشور کرامت مادری، تحکیم خانواده و تقویت نشاط درون خانواده از اولویت های کنونی است.

دکتر صالحی فرد گفت: امسال همزمان با هفته ملی جمعیت، افزایش آگاهی مردم درخصوص بی فرزندی، تک‌فرزندی، دیرفرزندی، کم فرزندی و عوارض آن، مقابله با مسئله سقط عمدی ‌جنین، ناباروری، دلایل و راهکارها دردستور کار است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و رییس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری یادآور شد: ترویج ازدواج بهنگام،آسان و پایدار (مقابله با بی ازدواجی، دیر ازدواجی، طلاق و...)، ترویج زایمان طبیعی، ایمن و فیزیولوژیک و رفع موانع و چالش ها با طراحی برنامه عملیاتی از دیگر برنامه های هفته ملی جمعیت است.

مشاهده فیلم و گزارش خبری صدا و سیما از شبکه استانی جهانبین