۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ شهريور
1403/02/29 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/58df85d2-3541-4c0e-9bfa-f48b1f101426ccCCCC.jpg
پارک علم و فناوری سلامت در شهرکرد تاسیس می‌شود
وبدا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری از موافقت وزارت بهداشت با تاسیس پارک علم و فناوری سلامت در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش وبدا، دکتر محمدحسین اعرابی در تشریح این خبر اظهار داشت: به استناد رای صادره در دویست و نود و دومین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی با تاسیس پارک علم و فناوری سلامت در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهرکرد موافقت بعمل آمد.

وی افزود: این نامه با امضای دکتر بهرام عین اللهی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی به دانشگاه ابلاغ شده است.

شایان ذکر است: خردادماه سال گذشته ناظرین معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشکی کشور، پتانسیل ها، زیرساخت ها و ظرفیت های موجود جهت احداث پارک علم و فناوری سلامت در این دانشگاه را بصورت میدانی و از نزدیک مورد ارزیابی و بررسی قرار دادند.

اشتغال زایی و خلق ثروت برای استقرار شرکت های دانش بنیان که از نوپابودن خارج و به بلوغ رسیده اند، از اهداف پارک علم و فناوری در حوزه سلامت است.