۱۴۰۳ شنبه ۶ مرداد
1403/04/21 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/12979670_887.jpg
درخشش در شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور
وبدا؛ دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در مرحله اول شانزدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خوش درخشیدند.

به گزارش وبدا، دکتر زهرا ایازی.سرپرست تیم المپیاد دانشجویی دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد گفت؛ در این مرحله دانشجویان در 5 حیطه به رقابت پرداختند، آزمون مرحله دوم نیز بصورت گروهی و انفرادی در مرداد وشهریور ماه امسال برگزار خواهد شد.

دانشجویان برگزیده در حیطه مدیریت نظام سلامت:
آقایان محمدعلی نجات و احسان مظفری و خانم فاطمه باقری
مسئول حیطه:خانم دکتر معصومه معزی

دانشجویان برگزیده در حیطه آموزش پزشکی:
آقایان محمدرضا مرتضوی، محمدمهدی شریفی و حسین محمدی
مسئول حیطه:خانم دکتر معصومه رحیمی

دانشجویان برگزیده درحیطه استدلال بالینی:
آقایان میلاد نعمتی، سیدحسام الدین هاشمی و خانم پانته آ پورارشد
مسئول حیطه:خانم دکتر الهام خدادوستان

دانشجویان برگزیده در حیطه همگرایی در علوم پایه:
اقایان ایمان خیراللهی، امیرحسین علیشاهی، عادل قاسمی
مسئول حیطه: خانم دکتر سمیه زمانی فر

لازم بذکر است؛ در حیطه کارآفرینی به مسئولیت خانم دکتر عظیمه دانش، دو تیم از دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد  چهارشنبه 20 تیر ماه در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان همزمان با 9 دانشگاه دیگر کلان منطقه در کشور،به رقابت پرداختند و نتایج آن متعاقباً اعلام خواهد شد.

ضمن تبریک به این عزیزان و جامعه دانشگاهی، از تلاش دانشجویان و همکاری اساتید و پیگیری سرپرست مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی و کارشناسان مربوطه، قدردانی نموده و از درگاه ایزد متعال برای ایشان آرزوی موفقیتهای بیشتر در مرحله دوم آزمون المپیاد را مسئلت می‌نماییم.