۱۴۰۳ يکشنبه ۲۵ شهريور
1403/06/06 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/نتادمنتtledcc.jpg
افزایش کمی و کیفی خدمات درمانی با پیشرفته‌ترین تجهیزات
وبدا؛ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری از افزایش کمی و کیفی خدمات درمانی با راه اندازی تجهیزات بروز و پیشرفته در بیمارستان ها و مراکز درمانی این استان خبر داد.

به گزارش وبدا، دکتر علی مختاری با گرامیداشت هفته دولت در تشریح گزارش عملکرد و اهم اقدامات اظهارکرد: در دولت سیزدهم با راه اندازی تنها بخش پیوند کبد در غرب کشور در مرکز آموزشی درمانی آیت الله کاشانی شهرکرد، 20 عمل موفقیت امیز انجام شد.

وی افزود: همچنین راه اندازی مرکز درمان ناباروری سطح 2 بیمارستان شهداء لردگان، راه اندازی واحد پریناتولوژی مرکز آموزشی درمانی هاجر(س) و تجهیز و راه اندازی 2 مرکز دیالیز شهرستان کیار و بن به همت دولت سیزدهم صورت گرفت.
دکتر مختاری ادامه داد: راه اندازی بخش تصویربرداری MRI در مرکز آیت الله کاشانی شهرکرد، ولیعصر(عج) بروجن و شهداء لردگان، خرید دستگاه CT آنژیوگرافی مرکز آموزشی درمانی هاجر(س) شهرکرد، خرید و تجهیز بخش تصویربرداری MRI بیمارستان سیدالشهداء(ع) فارسان و راه اندازی بخش تصویربرداری CT اسکن بیمارستان های آیت الله کاشانی، هاجر(س)، شهداء لردگان و امام رضا(ع) اردل نیز به همت دولت سیزدهم محقق گردید.
وی با اشاره به خرید دستگاه رادیوتراپی مرکز آموزشی درمانی هاجر(س) از افزایش تخت های ویژه بیمارستانی استان خبر داد و گفت: تجهیز و راه اندازی 26 تخت بستری داخلی مردان بیمارستان سیدالشهداء(ع) فارسان، تهیه تجهیزات بخش تصویربرداری و اورژانس بیمارستان الحاقی هاجر(س) و راه اندازی بخش دولتی سنجش تراکم استخوان در کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امام علی(ع) در دولت سیزدهم صورت گرفت.
دکتر مختاری ادامه داد: راه اندازی بخش اندوسونوگرافی برای اولین بار در استان در مرکز آموزشی درمانی هاجر(س)، راه اندازی بخش لیزیک و تجهیز آن به دستگاه لیزر اگزایمر پیشرفته در استان در مرکز آموزشی درمانی آیت اله کاشانی و راه اندازی بخش آندوسکوپی و کلونوسکوپی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امام علی(ع) موجب افزایش خدمات دهی به مردم شده است.
وی یادآور شد: خرید یک دستگاه اسپکت سی تی جهت استان از طریق هیات امنا صرفه جوئی ارزی در معالجه بیماران، راه اندازی 5 دستگاه MRI  پیشرفته در مراکز درمانی آیت الله کاشانی شهرکرد،  هاجر(س) شهرکرد، شهداء لردگان، سیدالشهدا فارسان، ولیعصر(عج) بروجن و راه اندازی 1 دستگاه  سی تی اسکن 32 اسلایس  جهت مرکز درمانی شهداء لردگان از دیگر اقدامات صورت گرفته در دولت سیزدهم بود.
دکتر مختاری یادآورشد: با خرید 1 دستگاه سی تی اسکن 16 اسلایس جهت بیمارستان امام رضا اردل،  خرید 1 دستگاه سی تی آنژیو پیشرفته جهت مرکز آموزشی درمانی هاجر شهرکرد و خرید 1 دستگاه اسپکت سی تی جهت راه اندازی بخش پزشکی هسته ای در شهرستان شهرکرد تجهیزات برای ارائه خدمات درمانی به بیماران بروزرسانی شده است.

وی خاطرنشان کرد: ورود اولین دستگاه شتاب دهنده خطی(رادیوتراپی)در بخش دولتی استان  جهت مرکز آموزشی درمانی هاجر(س) شهرکرد،  ورود 1 دستگاه CBCT و OPG جهت کلینیک دندانپزشکی شهرکرد و ورود و راه اندازی 1 مخزن کرایوژنیک 10تنی جهت بیمارستان امام جواد(ع) ناغان از دیگر اقدامات انجام شده در دولت سیزدهم بود.

دکتر مختاری به ورود و راه اندازی 5 دستگاه رادیولوژی دیجیتال ثابت جهت شهرستان های شهرکرد، لردگان و فارسان اشاره کرد و گفت: به همت دولت سیزدهم 1 دستگاه CRRT و 1 دستگاه کوزا جهت مرکز آموزشی درمانی آیت الله کاشانی خریداری شد.

وی اضافه کرد: همچنین با خرید و تحویل 2 دستگاه ویدئو آندوسکوپ به مرکز آموزشی درمانی هاجر و آیت الله کاشانی شهرکرد و 2 دستگاه لاپاراسکوپی به مرکز آموزشی درمانی آیت الله کاشانی شهرکرد و بیمارستان سیدالشهداء فارسان تجهیزات بیمارستان ها بروزسانی گردید.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان درخصوص تجهیز مراکز درمانی تابعه دانشگاه نیز گفت: در دولت سیزدهم 6 دستگاه اتوانالایزر راه اندازی و دستگاه های آزمایشگاهی از جمله سل کانتر، الکترولیت آنالایزر و ABGتهیه شده است.

دکتر مختاری ادامه داد: همچنین طی سنوات اخیر 6 دستگاه سونوگرافی کالرداپلر و اکوکاردیوگرافی،  20 دستگاه الکتروشوک، 50 دستگاه مانیتور علائم حیاتی و 20 دستگاه ونتیلاتور به مراکز درمانی تابعه دانشگاه تحویل داده شد.

وی تصریح کرد: در دولت سیزدهم بیش از یک هزار و 500 میلیارد تومان تجهیزات پزشگی وارد استان چهارمحال و بختیاری شد که موجب افزایش کمی و کیفی خدمات درمانی به مردم گردید.