۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۸ شهريور
1403/06/20 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/u142025ledcccc.jpg
افتخارآفرینی در کنگره ملی و بین‌المللی پژوهش و فناوری دانشجویان علوم پزشکی کشور
وبدا، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از افتخار آفرینی 6 دانشجوی این دانشگاه در بیست و پنجمین کنگره ملی و یازدهمین کنگره بین‌المللی سالیانه پژوهش و فناوری دانشجویان علوم پزشکی کشور خبر داد.

به گزارش وبدا،  دکتر سید محمد عمرانی با اشاره به برگزاری بیست و پنجمین کنگره ملی و یازدهمین کنگره بین‌المللی سالیانه پژوهش و فناوری دانشجویان علوم پزشکی کشور از 15 تا 17 شهریورماه 1403  به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه، اظهار کرد: در این کنگره از 19 مقاله پذیرفته شده دانشجویان علوم پزشکی شهرکرد، 15 اثر در قالب سخنرانی و پوستر ارائه گردید.

وی افزود: در این کنگره 6 دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در محورهای مختلف به شرح زیر حائز مقام‌های برتر شدند.

*ایرج برات پور دانشجوی ترم13 رشته پزشکی "رتبه برتر سخنرانی در محور دارو درمانی کشف و ارزیابی داروهای نوین" و عنوان مقاله برتر اثرگذار کنگره بین 3 هزار مقاله ارسالی همراه با دریافت گرنت پژوهشی

*مبینا عبدلی دانشجوی ترم8 رشته پزشکی "رتبه برتر سخنرانی در محور بیماری های غیرواگیر

*مبینا بهادرانی دانشجوی ترم4 کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی پزشکی "رتبه برتر پوستر در محور بیولوژی محاسباتی و بیوانفورماتیک

*مریم قاسمی دانشجوی ترم4 کارشناسی ناپیوسته بهداشت عمومی "رتبه برتر پوستر در محور بیماری های نوپدید و باز پدید

*ماهان فرزان دانشجوی ترم10 رشته پژشکی "رتبه برتر پوستر در محور سلول های بنیادی، سلول درمانی و پزشکی بازساختی

*الهه سنجری دانشجوی ترم8 کارشناسی ارشد آمار زیستی "داور برتر دانشجویی

وی خاطرنشان کرد: 5 دانشجوی بین الملل دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد نیز در بخش آزاد این کنگره حضور داشتند.

وی، تبادل به روزترین اطلاعات، اشتراک گذاشتن یافته‌های محققان و پژوهشگران عرصه علوم پزشکی و کمک به اعتلای سطح علمی دانشجویان را از اهداف برگزاری این کنگره برشمرد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد  با تقدیر از همراهی سرپرست کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی، دبیر کمیته تحقیقات، کارشناس کمیته و کارشناس امور بین الملل دانشگاه، کسب موفقیت های علمی در این کنگره را به جامعه دانشگاهی بویژه تیم برگزیده دانشگاه تبریک گفت و از درگاه خداوند متعال موفقیت، سلامت و بهروزی روز افزون را مسئلت نمود.