۱۴۰۳ يکشنبه ۸ مهر
1403/07/08 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/061c7015-6d1e-4b39-aa14-f33d22d30e40.jpg
دوره توانمندسازی مدیران پرستاری استان برگزار شد
وبدا؛  برنامه دورهمی مجازی آموزشی با عنوان "هرسه شنبه،یک اموزش" ویژه توانمند سازی مدیران پرستاری استان برگزار شد.

به گزارش وبدا، دکتر ایازی رئیس اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در تشریح این خبر گفت: دور اول این برنامه با هماهنگی معاونت پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور از 22 خرداد تا 27 شهریورماه سالجاری طی 15 دوره علمی برگزار گردید.

وی افزود: پس از برگزاری آزمون جامع الکترونیک، گواهی شرکت در دوره با امضاء مدیرکل  توانمند سازی وبهبود سرمایه های انسانی معاونت پرستاری وزارت بهداشت ورئیس اداره پرستاری دانشگاه، برای قبو شدگان صادر و در سایت دانشگاه بارگزاری شد.
دکتر ایازی خاطرنشان کرد: دور دوم این برنامه از 3مهرماه جاری مجدد آغاز و مورد استقبال مدیران و کادر پرستاری قرار گرفته است.

دکتر ایازی اهداف این برنامه  را به روز رسانی آموزشی و توانمند سازی مدیران و کادر پرستاری  (مترون،سوپروایزرها، سرپرستارها واعضاء کمیته ارتقاء مهارتهای بالینی) عنوان کرد.

وی با اشاره به تداوم اجرای وبینارهای آتی، هر هفته سه شنبه ها از ساعت 8 تا 9 صبح گفت: سخنران برنامه های بعدی، مدیر پرستاری یا سوپروایزر آموزشی بیمارستانهای دولتی و خصوصی خواهند بود و مخاطب برنامه ها، مدیران پرستاری در سطوح مختلف می باشند.

لینک ورود به این برنامه ها:
Webinar1.skums.ac.ir/rooms/9nx-enx-ulk-7nw/join

ثبت نام و نظرسنجی: