۱۴۰۳ يکشنبه ۸ مهر
1403/07/08 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/UntitledCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC.jpg
تظاهرات در پی ترور شهید سید حسن نصرالله
وبدا؛ تظاهرات دانشگاهیان علوم‌پزشکی شهرکرد در پی ترور شهید سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان برگزار شد.

به گزارش وبدا، سید علی درخشان مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: این تظاهرات با حضور دکتر اعرابی ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی، اعضای هیئت رئیسه، اساتید، اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه ظهر امروز برگزار گردید.

وی افزود: دانشگاهیان علوم پزشکی شهرکرد با راهپیمایی در مسیر مسجد پیامبر اعظم(ص) تا یادمان شهدای گمنام دانشگاه، و سر دادن شعارهای ضدصهیونیستی، جنایات اخیر در لبنان و فلسطین را محکوم کردند.

درخشان اضافه کرد: همچنین در این مراسم، پرچم اسرائیل جعلی و جنایت‌کار به آتش کشیده شد.

شایان ذکر است: روز گذشته نیز اجتماع بزرگ دانشگاهیان در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد برگزار شد.