۱۴۰۳ شنبه ۸ دي
1403/10/06 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/sdi_fi_1200x600.jpg
کسب رتبه برتر کاربردی سازی زیرساخت داده مکانی استان در کشور
وبدا، مدیر آمار و فناوری دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری از درخشش این دانشگاه در "کاربردی سازی زیرساخت داده مکانی استان در کشور" خبر داد.
 
به گزارش وبدا، مهندس عیسی محمودی در تشریح این خبر اظهار داشت: به دنبال اجرای سامانه SDI (سامانه یکپارچه سازی اطلاعاتی مکانی) از سال 1400در چهارمحال و بختیاری، 22 دستگاه اجرایی استان عضو این کارگروه شدند.

وی افزود: پس از ارزیابی عملکرد دستگاه ها در سه سطح عالی، خوب و متوسط، دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد حائز "عملکرد عالی" در این زمینه معرفی شد.
 
وی ادامه داد: در این سامانه، هر دستگاه موظف به بارگزاری اطلاعات مکانی و جغرافیایی از واحدهای تحت پوشش است.
 
محمودی اضافه کرد: در مرحله اول اجرای این سامانه، دانشگاه علوم پزشکی استان بیش از 10 لایه شامل مشخصات جغرافیایی، آدرس، شماره تلفن، ویژگی های توصیفی و ... مربوط به مراکز بهداشت، اورژانس، مراکز ارتوپدی، تصویربرداری، بستری سرپایی و بیمارستان ها در سطح شهرستان ها و ... تحت پوشش دانشگاه در سطح استان را بارگزاری کرده است.
 
وی ادامه داد: به دنبال عمکرد عالی دانشگاه در این زمینه، از دکتر اعرابی ریاست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری برای تلاش مجدانه و مشارکت فعال در استقرار و کاربردی سازی زیرساخت داده مکانی استان در کشور و کسب رتبه برتر، با اهدای لوح سپاس از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تقدیر شد.
 
به گفته وی؛ همچنین از زحمات منیره رئیسی کارشناس مسئول آمار دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد برای کسب این موفقیت تجلیل به عمل آمد.

شایان ذکر است: بر اساس مطالعات علمی، بیش از 80 درصد داده های مورد نیاز سازمان ها در امور مختلف تصمیم گیری، تصمیم سازی، مدیریت، برنامه ریزی، اجرا و حتی عملیات روزمره ذاتا مکانی می باشد لذا جهت نیل به توسعه پایدار مبتنی بر دانایی، استفاده از فن آوری های پردازش اطلاعات مکانی به صورت گسترده اجتناب ناپذیر است.

تعداد بازدید: 98
Powered by DorsaPortal