مرکز بهداشت شهرستان لردگان
۱۴۰۳/۲/۸
1392/11/12
اهم فعاليتهاي هفته بسيج آموزش هگاني تغذیه صحیح در لردگان تشريح شد
اهم اقدامات وفعاليتهاي شبكه بهداشت ودرمان شهرستان لردگان در هفته بسيج اطلاع رساني تغذيه صحیح بشرح ذيل اعلام ميگردد توزيع پمفلت وپوستر آموزشي مربوطه به سلامتي با كاهش مصرف نمك وروغن در كليه مراكز بهداشتي درماني شهري وروستايي بازديد از مهد روستاهاي شهرستان ونظارت بر وضعيت تهيه وتوزيع وطبخ مواد غذايي وبرنامه غذايي مورد استفاده برگزاري جلسه آموزشي در خصوص تغذيه سالم دانس آموز سالم با ميان وعده كم نمك وكم روغن جهت مديران وخدمتگزاران آموزش وپرورش به تعداد 326نفر برگزاري جلسه آموزشي در خصوص نقش تغذيه صحيح وسلامتي با كاهش مصرف نمك وروغن جهت پرسنل حوزه علميه خواهران براي تعداد 173نفر آموزش متصديان مراكز تهيه وتوزيع مواد غذايي واصناف در خصوص اصول تغذيه صحيح وكاهش مصرف چربي وروغن نظارت بر بوفه تعدادي از مدارس توسط كاردانها وكارشناسان بهداشت محيط وخانواده در طول هفته آموزش مادران داراي كودك زير 8سال 914نفر در خصوص تغذيه صحيح ونقش ذائقه سازي در مراحل مختلف زندگي كودك در مراكز وخانه هاي بهداشت آموزش مادران باردار در خصوص اصول تغذيه صحيح وكاهش مصرف چربي وروغن در مراكز وخانه هاي بهداشت به تعداد 1928نفر آموزش رابطين بداشتي مراكز شهري در خصوص كاهش چربي وروغن به تعداد 48نفر
تعداد بازدید:
81
نویسنده:
مرتضي محمدي بردبري
منبع:
واحد سلامت خانواده وجمعيت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
Powered by DorsaPortal