بیمارستان سیدالشهداء فارسان
۱۴۰۲/۱۲/۲۹
CT اسکن و MRI

 

 

سی تی اسکن

 

این بخش با دستگاه سی تی اسکن MULTISLICE  زیمنس با امکان انجام سی تی فلوروسکوپی توانایی انجام سی تی اسکن های روتین و سی تی آنژیوگرافیهای تخصصی (اندامها، مغز، آئورت سینه ای وشکمی، کاروتید و...)،  سی تی اسکن سه بعدی، سی تی اسکن از مجاری بدن (سی تی کولونوسکوپی، سی تی برونکوسکوپی، سی تی سیستوسکوپی و ..) سی تی فلوروسکوپی همراه با  تکنیکهای اینترونشنال (روش های تهاجمی در درمان و تشخیص ) نظیر: بیوپسی، ورتبر پلا ستی، نفروستمی و ... را ارایه نماید.این بخش در سه شیفت صبح، عصر و شب فعال می باشد.

گردش کار بخش:

در قسمت رادیولوژی در خواست بیمار تحویل گرفته شده پس از بررسی صحت موارد بیمه ای  (در صورت داشتن بیمه) اگر نوع در خواست ساده باشد بیمار همان موقع پذیرش شده  و در نوبت انجام عکسبرداری قرار میگیرد و در صورتی که عکسبرداری رنگی باشد پس از دادن توضیحات  کتبی و شفاهی به بیمار به وی نوبت داده می شود. در این مرکز کلیه رادیو گرافی های ساده رایج طبق در خواست پزشکان اجرا می شود و در مورد تصویربرداری های رنگی  HSG,B.S,B.E,IVP,VCUG و OPG   صورت می پذیرد.

در قسمت سونوگرافی بجز سونوگرافی داخلی کلیه در خواستهای سونوگرافی با گرفتن نوبت از قبل ( غیر از بیماران اورژانس) از طریق ثبت در دفتر نوبت دهی  و ارائه راهنمایی های شفاهی و کتبی از جانب منشی انجام می شود. در قسمت سی تی اسکن در خواست بیمار رویت می شود.در صورتی که بیمه باشد پس از بررسی موارد بیمه ای به بیمار نوبت داده شده و راهنمایی های لازم در خصوص نحوه انجام  و آمادگی های لازم  ارائه می گردد.در مورد بیمه های تامین اجتماعی قبل از پذیرش در سیستم HIS   حتما اطلاعات مربوطه در سایت تامین اجتماعی ثبت می گردد.

پروسیجرهایی که نیاز به آمادگی قبلی دارند:
  • تصویر برداری های ساده رنگی  شامل:هیستروسالپینگوگرافی-باریم انما-باریم سوالو-ترانزیت –کولون ترانزیت-KUB-L.S- UPPER GI-IVP-VCUG
  • سونوگرافی ها شامل:شکم و لگن- لگن-سیستم ادراری-بارداری های زیر 3 ماه
  • سی تی اسکن های با کنتراست

آمادگی های لازم: 

برای انجام کلیه عکسبرداری های L.S-KUB رنگی در رادیولوژی و سی تی اسکن های با تزریق و بیمار باید حداقل از 8 الی 10 ساعت قبل ناشتا (NPO) باشد.و در مورد سونوگرافی شکم  و احشاء آن  حداقل از 4 تا 6 ساعت قبل.

در انجام KUB-L.S-IVP –باریم انما-ترانزیت بیمار میبایست در شب قبل از آزمون اقدام به مصرف روغن کرچک یا شیاف بیزاکودیل نماید . در صورتی که از قرص جویدنی دایمتیکون نیز استفاده شود بهتر است.

در بخش سی تی اسکن  در مواردی که کنتراست خوراکی باید مصرف شود از 1 ساعت ونیم  تا 2 ساعت وقت لازم است تا سیستم گوارش بیمار به ویژه روده کوچک با ماده حاجب پر شود.

تاریخ به روز رسانی:
1401/06/20
تعداد بازدید:
9429
امتیازدهی
میانگین امتیازها:3 تعداد کل امتیازها:214
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
آدرس:فارسان- بلوار آیت ا... خامنه ای روبروی پمپ بنزین
تلفن: 3094-3018-3017-0383323
کدپستی:8861698683 - 8861698683
h.farsan@skums.ac.ir
Qr Code
تاریخ بروز رسانی 1402/12/29
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal