دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۱۰/۷
1403/10/04
مصرف زیاد چربی ترانس خطر مرگ را تا 34 درصد افزایش می‌دهد
وبدا، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: مصرف زیاد چربی ترانس خطر مرگ به هر دلیلی را تا 34 درصد افزایش می دهد.

به گزارش وبدا، دکتر صالحی فرد معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری با اشاره به پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم با شعار "روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم" از 17 تا 30 آذرماه امسال همزمان با سراسر کشور در این استان گفت: مصرف زیاد چربی ترانس خطر مرگ به هر دلیلی را تا 34 درصد، مرگ ناشی از بیماری عروق کرونر قلب را تا 28 درصد و ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب را تا 21 درصد افزایش می دهد.

وی هدف از اجرای این پویش را توجه ویژه به مبحث روغن ها به عنوان یکی از مشکلات حوزه سلامت عنوان کرد و افزود: همواره کاهش کالری دریافتی از روغن و استفاده از روغن‌های با اسید چرب ترانس پایین مورد تاکید است.

دکتر صالحی فرد اضافه کرد: روغن جامد و نیمه جامد هیدروژنه حاوی اسیدهای چرب اشباع و اسیدهای چرب ترانس است که خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی و سرطان را افزایش می دهند.

وی یادآور شد: همچنین مصرف روغن های حیوانی، دنبه و پیه به دلیل میزان بالای اسید چرب اشباع مناسب نیستند.

دکتر صالحی فرد افزود: کانولا بهترین روغن برای مصرف است چرا که نسبت امگا6 به امگا 3 مناسبی دارد و از این رو در دسته بهترین روغن ها از لحاظ خواص تغذیه ای می باشد.

دکتر صالحی فرد درخصوص استفاده از روغن سرخ‌کردنی هم گفت: بهتر است برای سرخ کردن از روغن‌های مخصوص سرخ‌کردنی استفاده کرد چرا که این روغن ها به شکلی فرموله میشوند که قابلیت حفظ پایداری و کیفیت را در طول مدت سرخ کردن دارند.

وی در پایان توصیه کرد: بهتر است مصرف ماهی به علت منبع اصلی امگا3 در برنامه غذایی روزانه افزاد گنجانده شود.
تعداد بازدید:
109
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:4 تعداد کل امتیازها:1
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal