اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات
۱۴۰۳/۲/۹
1400/11/06
با ابلاغ حکمی از سوی سرپرست دانشگاه
 با ابلاغ حکمی از سوی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری، مجتبی حیدری بعنوان سرپرست مدیریت بازرسی این دانشگاه منصوب شد.
به گزارش وبدا؛ در متن این حکم انتصاب خطاب به حیدری آمده است، خدمتگزاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فرصتی مغتنم و نعمتی بزرگ است که خداوند متعال به بندگان خویش اعطاء فرموده و شکر نعمت است که از این فرصت گرانقدر در جهت خدمت به مردم شریف میهن اسلامی نهایت استفاده بعمل آید در این راستا با عنایت به تعهد،علاقمندی و پشتکارجنابعالی، به موجب این ابلاغ به مدت یکسال به سمت مشاور اینجانب و سرپرست مدیریت بازرسی،ارزیابی عملکرد و پاسخگوئی به شکایات دانشگاه منصوب می شوید.
در ادامه نیز از وی خواسته شده است، ضمن استقرار کامل نظام جامع مدیریت ارزیابی عملکرد با توجه به شاخص و نشانگرهای ارزیابی درونی وبرونی در تمامی واحدهای تابعه دانشگاه و استقرار سامانه مدیریت عملکرد و ارتقاءآن، تهیه و ارسال جوابیه مکاتبات مرتبط، تدوین برنامه های بازرسی مستمر، دوره ای و یا موردی از واحدهای تابعه دانشگاه جهت سنجش و مطابقت عملکرد اقدام کنندگان با اهداف، برنامه ها، دستورالعمل ها، ضوابط و شاخص های مورد ارزیابی و سنجش میزان رضایت مردم را مبنای برنامه ریزی های کاری خود قرار دهد.
انجام اقدامات لازم در زمینه کشف مفاسد اداری از طریق بازرسی های آشکار و پنهان، نظارت بر آیین نامه های مالی،معاملاتی دانشگاه ها، مناقصات و مزایده ها و قراردادهای دانشگاه، هماهنگی و تعامل سازنده و هدفمند با واحدهای نظارتی استانی و وزارتی در راستای هم افزایی عملکردهای نظارتی، ارتباط و تعامل سازنده با سازمان بازرسی و ایفای وظایف مندرج در ماده 12 قانون تشکیل سازمان بازرسی کل کشور و کمیسیون اصول 88 و 90 مجلس شورای اسلامی و رعایت و حفظ کرامت کارکنان و مراجعین محترم از دیگر مباحث یادآوری شده به مشاور ریاست و سرپرست مدیریت بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگوئی به شکایات دانشگاه است.