.
پست الکترونیک
نقشه سایت
ورود اعضاء
دوباره تلاش کنید
EN
!!!b1!!!
!!!b1!!!
رياست
معاونت ها
دانشكده ها
مراكز تحقيقاتي و پژوهشكده
مراكز درماني
شبكه ها
۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۳ دي
1398/12/25
توصيههاي تغذيهاي براي پيشگيري از بيماريهاي تنفسي و كرونا بر اساس راهنماي
🔹 1- مصرف 8-6 ليوان آب آشاميدني سالم و يا ساير مايعات به صورت روزانه توصيه مي شود. نوشيدن مايعات به اندازه كافي و فراوان به حفظ ايمني بدن كمك مي كند.
🔹 2- در صورتي كه علائم سرماخوردگي داريد، از غذاهايي مثل سوپ و آش همراه با آب ليموي تازه و مايعات گرم استفاده كنيد.
🔹 3- از جوانه ها گندم، ماش و شبدر در رژيم غذايي روزانه خود استفاده كنيد.
🔹 4- از انواع ميوه ها مثل انار، پرتقال، گريپ فروت، ليموشيرين، ليمو ترش، نارنگي، نارنج، سيب و ... استفاده كنيد.
🔹 5- مصرف جوشانده آويشن و پونه كوهي براي تقويت سيستم ايمني و مقابله با عفونت توصيه مي شود.
🔹 6- از هويج و كدوحلوايي و شلغم و لبو در غذاهاي روزانه استفاده شود.
🔹 7- غذاهايي كه حاوي مقدار زيادي چربي و نمك است مي تواند منجر به ايجاد التهاب در مجاري تنفسي و مسيرهاي هوايي شوند. از مصرف سوسيس و كالباس و ساير فست فودها و غذاهاي چرب و سنگين اجتناب شود.
🔹 8- استفاده از منابع پروتئين مثل انواع گوشتها خصوصا مرغ و ماهي ،حبوبات يا تخم مرغ كاملا پخته حائز اهميت است.
🔹 9- از انواع آجيل بسته بندي و بدون نمك استفاده شود.
🔹 10- كرونا ويروس به دماي معمولي پخت (70 درجه سانتي گراد) حساس است بنابراين به عنوان يك اصل كلي بايد از مصرف محصولات حيواني (شير، تخم مرغ، گوشت قرمز، مرغ و ماهي) خام و كامل پخته نشده اجتناب كرد. در صورتيكه محصولات گوشتي كاملا پخته ياشد و با دست هاي تميز آماده شود ايمن است.
🔹 11- از ظروف، قاشق چنگال شخصي استفاده شود.
🔹 12- امكان انتقال كرونا ويروس از طريق بسته هاي مواد غذايي وجود دارد. توصيه مي شود قبل از مصرف بسته ها نيز شسته شوند.
🔹 13- از خريد مواد غذايي فله يا باز خودداري شود.
🔹 14- در هنگام مراقبت و غذا دادن به افراد بيمار و كودكان خردسال قبل و بعد از غذا دادن به آنها حتما دست هاي خود و بيمار ضد عفوني شود.
🔹 15- سير، زنجبيل و ساير مواد غذايي توصيه شده اگر چه به دليل تركيبات خاصي كه دارند مي توانند در مقابله با عفونت هاي باكتريايي و ويروسي مفيد باشند اما شواهدي مبني بر مصرف آن در درمان بيماري ويروس كرونا وجود ندارد و بهتر است به صورت متعادل مصرف شوند
تعداد بازدید:
2111
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات
(
تعداد نظرات
0
)
نظرات کاربران
ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
×
ورود اعضاء
Powered by
Dorsa
Portal