1402/11/29
وزارت بهداشت از نخستین دستگاه های کشور در اجرای موفق قانون اصلاح دیوان عدالت اداری است


به گزارش وبدا؛ دکتر میر حامد خانی تصریح کرد: در این قانون افرادی که از دستگاه محل خدمت خود شکایتی دارند قبل از شکایت در دیوان عدالت اداری مشکل را به اداره خود ابلاغ و در صورتی که موضوع تا 3 ماه قابل حل نبود به دیوان عدالت اداری ارجاع داده می شود.

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد رتبه برتر در حوزه مستندسازی املاک را به خود اختصاص داده است افزود: مولدسازی فرصتی برای حوزه سلامت است که باید بیشتر مورد توجه دانشگاه های علوم پزشکی قرار گیرد.

سرپرست محترم دانشگاه علوم پزشکی استان نیز در این دیدار گفت: حوزه امور حقوقی دارای حساسیت ویژه و نیازمند توانمندی و مدیریت درست است چرا که غفلت از آن، خسارات جبران ناپذیری را به مجموعه وارد خواهد کرد.

دکتر محمدحسین اعرابی خاطر نشان کرد: نظارت بر قراردادها در جهت کنترل مبالغ و هزینه ها حائز اهمیت است و با مولدسازی دارایی‌ها می توان بسیاری از مسائل و مشکلات حوزه سلامت را حل نمود.

گفتنی است، پیش از این، دکتر خانی تیرماه امسال به استان چهارمحال و بختیاری سفر کرده بود.

تعداد بازدید:
7
نویسنده:
منبع:
Powered by DorsaPortal