بسیج ملی کنترل فشار خون
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۷ ارديبهشت
1398/02/24
كمپين بسيج ملي كنترل فشار خون گامي در راستاي كاهش هزينه هاي درماني
وبدا؛ نماينده مردم شريف بروجن و رئيس مجمع نمايندگان چهارمحال و بختياري ، طرح كمپين بسيج ملي كنترل فشار خون را گامي مهم در راستاي كاهش هزينه هاي درماني عنوان كرد.
به گزارش وبدا؛ دكتر خديجه ربيعي در حاشيه ديدار با وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با حضور استاندار چهارمحال وبختياري ، سرپرست دانشگاه علوم پزشكي اين استان و نماينده مردم شريف اردل، فارسان ،كيار و كوهرنگ در مجلس شوراي اسلامي بمنظور بررسي مسائل حوزه بهداشت، درمان و آموزش پزشكي استان، ضمن ابراز خرسندي از ايجاد چنين فرصتي براي طرح مشكلات و مسائل اين حوزه افزود: راه اندازي اين كمپين حركت خوبي براي پيشگيري و مقدم داشتن پيشگيري بر درمان و كاهش هزينه هاي درماني است.
وي اظهار داشت: با بررسي مسائل حوزه بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در استان چهارمحال و بختياري، پيشنهادات و مساعدت هاي خوبي از سوي مقام عالي وزارت براي خانه بهداشت هاي عشايري و توجه به اقشار كمتر برخوردار و مساعدت براي راه اندازي هر چه سريعتر بيمارستان ولي عصر(عج) بروجن صورت گرفت.
ربيعي، از اختصاص بخشي از اعتبارات لازم براي ارائه خدمات توسط دانشگاه علوم پزشكي به مردم استان خبر داد و افزود: دكتر نمكي و مجموعه معاونين ايشان در وزارتخانه نگاه ويژه اي به مناطق كمتر برخوردار و مساعدت هاي خوبي براي عملياتي شدن اهداف حوزه سلامت و افزايش رضاتمندي مردم با مسئولين اين استان داشته اند.
گفتني است، ديدار استاندار چهارمحال وبختياري ، سرپرست دانشگاه علوم پزشكي استان ونماينده مردم شريف بروجن و رئيس مجمع نمايندگان و نماينده مردم شريف اردل، فارسان ،كيار و كوهرنگ در مجلس شوراي اسلامي با وزير بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي روز دوشنبه مورخ بيست و سوم ارديبهشت ماه 98 در وزارتخانه صورت گرفت.