بسیج ملی کنترل فشار خون
۱۴۰۳ سه شنبه ۱۸ ارديبهشت
1398/03/11
تاكيد مدير مركز روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد بر استفاده از ظرفيت رسانه ها در تحقق اهداف كمپين بسيج ملي كنترل فشار خون
وبدا؛ مدير مركز روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه علوم پزشكي شهركرد و رئيس كارگروه اطلاع رساني و روابط عمومي بسيج ملي كنترل فشار خون در جلسه ويدئو كنفرانس با حضور رئيس مركز بهداشت استان، روساي شبكه هاي 9 گانه ، بر لزوم استفاده از ظرفيت رسانه ها در تحقق اهداف بسيج ملي كنترل فشار خون تاكيد كرد.
به گزارش وبدا؛ سيد علي درخشان افزود: در جلسه اي كه روز يكشنبه بيست و دوم ارديبهشت ماه 98 در سالن اجتماعات مركز بهداشت استان برگزار شد ضمن اشاره به دستورالعمل اطلاع رساني بسيج ملي كنترل فشار خون، شعار و اهداف اين طرح را مورد اشاره قرار داد.
وي در ادامه، پيام هاي اوليه طرح،‌ ظرفيت هاي پيشنهادي در استان ها براي مشاركت در بسيج ملي كنترل فشار خون را مطرح و برنامه ها و فعاليت هاي پيشنهادي اطلاع رساني را مرور كرد.
درخشان با اشاره به سياست هاي اجرايي كارگروه ارتباطات و اطلاع رساني افزود: هماهنگي كامل درون سازماني در اجراي فعاليت هاي اطلاع رساني و آگاهي بخشي در زمينه بسيج ملي كنترل فشار خون، جلب مشاركت همكاري هاي بين بخشي دستگاه ها و سازمان ها، رسانه هاي گروهي و فعالان اجتماعي در سطح استان براي اجراي مناسب برنامه و اجراي برنامه هاي كاملاً علمي و اثربخش اطلاع رساني و پرهيز از فعاليت هاي صرفاً تبليغاتي و غير ضرور از سياست هاي اجرايي اين طرح است.
مدير مركز روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد خاطر نشان كرد: كارگروه اطلاع رساني و روابط عمومي به رياست مدير روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي استان و با حضور اعضاي كارگروه شامل رابطين روابط عمومي معاونت ها بر حسب مورد و ارتباط موضوع، نماينده صدا و سيماي استان، نماينده اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان، نماينده مركز بهداشت استان و اعضاي ديگر به صلاحديد در كنار 5 كارگروه آموزش، پشتيباني،‌ مشاركت اجتماعي، شناسايي و ثبت و نظارت – پايش و ارزيابي فعاليت خود را از 27 ارديبهت ماه لغايت 15 تيرماه 98 ادامه خواهد داد.
وي اظهار اميدواري كرد: با اجراي اين طرح و آموزش و اطلاع رساني عموم مردم بويژه گروه هدف (افراد بالاي 30 سال) ، شناسايي و تحت مراقبت قرار دادن بيماران ، درراستاي كاهش بار بيماري ها و هزينه هاي سنگين حوزه درمان موفق عمل نمائيم.
درخشان در پايان ضمن تقدير و تشكر از فعاليت هاي مستمر و قابل قبول رابطين و مسئولين روابط عمومي هاي واحدهاي تابعه و تبريك پيشاپيش روز ارتباطات وروابط عمومي (27 ارديبهشت ماه) از يكايك اين عزيزان خواست با تلاش مضاعف، وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشكي و مسئولين حوزه سلامت كشور و استان را براي ارتقاء سطح سلامت جامعه ياري نمايند.