بسیج ملی کنترل فشار خون
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۷ ارديبهشت
1398/03/09
برگزاري جلسه مسئولين طرح ملي فشار خون در شهرستان اردل
وبدا؛ سرپرست شبكه بهداشت و درمان شهرستان اردل از برگزاري جلسه مسئولين طرح ملي فشار خون خبر داد.
به گزارش وبدا به نقل از روابط عمومي شبكه؛ عليرضا رئيسي افزود: اين جلسه در پنجمين روز از خردادماه جاري با شعار " فشار خون؛ بدانيم و اقدام كنيم ..." با حضور ناظرين و مسئولين كميته هاي بسيج ملي كنترل فشار خون در محل دفتر سرپرست شبكه بهداشت و درمان شهرستان برگزار شد.
به گفته وي، در اين جلسه ضمن تاكيد بر اجراي برنامه به صورت دقيق و نظارت بر مراكز و خانه هاي بهداشت تحت پوشش، ناظرين مراكز نيز گزارشي از وضعيت عملكرد و پيشرفت كار از آغاز برنامه (27 ارديبهشت ماه 98) تا تاريخ مذكور را ارائه نمودند.
رئيسي در ادامه به برگزاري اولين جلسه پزشكان در سال جاري در سي ويكمين روز از ارديبهشت ماه 98 در سالن جلسات شبكه با حضور فرماندار شهرستان اشاره داشت و افزود: اين جلسه نيز با محوريت بسيج ملي كنترل فشار خون برگزار و در خصوص لزوم انجام دقيق برنامه فوق و آموزش هاي مورد نياز به گروه هاي هدف مطالب و پيشنهاداتي مطرح گرديد .
وي، تدوين و تكميل برنامه عملياتي و اقدام در خصوص شاخص هاي موجود در سامانه سيب را از ديگر موضوعات مطرح شده در اين جلسه برشمرد.