بسیج ملی کنترل فشار خون
۱۴۰۳ سه شنبه ۱۸ ارديبهشت
1398/03/12
برگزاري جلسه آموزشي بسيج كنترل ملي فشار خون بالا در بخشداري منج
وبدا؛ سرپرست شبكه بهداشت و درمان شهرستان لردگان؛ از برگزاري جلسه آموزشي بسيج ملي كنترل فشار خون بالا در دفتر بخشداري منج با حضور بخشدار ومسئولان ادارات بخش، دهياران، مسئول واحد مبارزه و محيط شبكه خبر داد.
به گزارش وبدا به نقل از روابط عمومي شبكه؛ علي كريمي افزود: در اين جلسه به طور مبسوط در خصوص طرح بسيج ملي كنترل فشار خون توضيح داده شد و فشار خون حاضران كنترل و ثبت در سامانه سيب سايت سلامت گرديد.
وي، همچنين به ديدار و هماهنگي مسئولين شبكه با امام جمعه لردگان بمنظور هماهنگي در خصوص سخنراني در نماز جمعه پيرامون بسيج ملي كنترل فشار خون اشاره و افزود: جلسه كارگروه سلامت و امنيت غذايي نيز در بيست و نهمين روز از ارديبهشت ماه 98 با محوريت بسيج ملي كنترل فشار خون در فرمانداري لردگان تشكيل شد.
كريمي گفت: در شبهاي قدر نيز از ظرفيت تجمعي شب زنده داران استفاده شد و با همكاري پزشك و كارشناسان خانه بهداشت شهرك هجرت لردگان، فشار خون تعداد قابل توجهي از متقاضيان در شب قدر 23 ماه مبارك رمضان اندازه گيري شد.
سرپرست شبكه بهداشت و درمان شهرستان لردگان در ادامه از مراجعه كارشناسان شبكه بهداشت، بمنظوراطلاع رساني و سنجش فشار خون كاركنان قطب صنعتي شهرستان خبر داد.
كريمي، نصب بنر اطلاع رساني فشار خون بالا در مراكز خدمات جامع سلامت روستاي سونك ، ارمند ، تنك كلوره و محل هاي پرتردد بمنظور اطلاع رساني عمومي گروه هاي هدف ،‌ تشكيل جلسه دهياران، شوراها، معتمدين، مديران مدارس ، بهورزان و پرسنل مركزشش بهره لردگان جهت اطلاع رساني طرح بسيج ملي كنترل فشارخون را از ديگر اقدامات انجام شده در سطح شهرستان لردگان در راستاي انجام اين بسيج ملي عنوان كرد.
به گفته وي، در پايان جلسه دهياران و اعضاي شوراها اندازه گيري فشارخون براي حاضرين توسط كارشناس مبارزه با بيماري ها انجام شد وآموزش هاي لازم به حاضرين ارائه گرديد.
وي اظهار داشت: همچنين جلسه تشريح بسيج ملي كنترل فشار خون با حضور فرماندار، كارشناس مسئول بهداشت محيط استان ، مسئولان اجرايي بسيج ملي كنترل فشار خون بالا در سطح استان و مسئولان و نمايندگان ادارات و ارگان ها در سالن اجتماعات فرمانداري تشكيل شد.
وي در ادامه نيز اشاره اي به برگزاري جلسه ويديو كنفرانس با موضوع كمپين فشار خون در دفتر سرپرستي در بيست و دومين روز از ارديبهشت ماه 98 اشاره داشت و افزود: تمامي تمهيدات لازم و برنامه ريزي ها براي استفاده بهينه از بسيج ملي كنترل فشار خون در سطح شهرستان براي اطلاع رساني، آموزش و غربالگري و شناسايي بيماران مبتلا به فشار خون انجام شده است.