بسیج ملی کنترل فشار خون
۱۴۰۳ سه شنبه ۱۸ ارديبهشت
1398/03/12
برگزاري كميته ارتباطات و اطلاع رساني در راستاي برنامه كمپين بسيج ملي كنترل فشار خون در شبكه بهداشت و درمان شهرستان فارسان
وبدا؛ سرپرست شبكه بهداشت و درمان شهرستان فارسان گفت: در راستاي برنامه كمپين بسيج ملي كنترل فشار خون، كميته ارتباطات و اطلاع رساني با حضور رئيس و اعضاء كميته در دفتر جلسات شبكه تشكيل شد.
به گزارش وبدا به نقل از روابط عمومي شبكه؛ ضرغام حيدري افزود: در اين جلسه رئيس كميته در خصوص اهداف جلسه و اهميت موضوع اطلاع رساني در خصوص برنامه بسيج ملي كنترل فشار خون مطالبي بيان نمود و از تمامي اعضاء خواست كه پيگير اطلاع رساني قشرهاي مختلف جامعه از طريق مراكز خدمات جامع سلامت، پايگاهها و خانه هاي بهداشت، فضاهاي مجازي و .... باشند.
وي، يكي از رسالت هاي مهم سيستم بهداشت و درمان در حال حاضر را اطلاع رساني از بيماري هاي مزمن بويژه فشار خون بالا و آموزش راه هاي پيشگيري و كنترل فشار خون بالا عنوان كرد.
حيدري در ادامه از برگزاري كميته آموزش در راستاي كمپين بسيج ملي كنترل فشار خون در اين شبكه خبر داد و افزود: در اين جلسه در خصوص اهميت آموزش به گروه گيرنده خدمت و اطلاع رساني صحيح بحث و تبادل نظر وبر استفاده از كمك و ظرفيت ها سفيران سلامت و همچنين توزيع پمفلت هاي آموزشي تاكيد گرديد.
به گفته وي، پنجمين جلسه هماهنگي كمپين بسيج ملي فشار خون بالا نيز با حضور مسئولين واحدهاي بهداشتي درماني و كارشناسان شبكه برگزار و در خصوص برنامه ريزي كميته هاي هفت گانه و مشخص نمودن اعضاء و وظايف آنها مطالبي بيان شد.
سرپرست شبكه بهداشت و درمان شهرستان فارسان در ادامه از برگزاري جلسه آموزشي ويژه پزشكان مراكز خدمات جامع سلامت با محوريت بسيج ملي كنترل فشار خون خبر داد و افزود: موضوع كارگروه سلامت و امنيت غذايي شهرستان نيز با محوريت اجراي بسيج ملي كنترل فشار خون به رياست فرماندار شهرستان برگزار و بر لزوم جلب همكاري ادارات براي تحقق اهداف برنامه تاكيد شد.
حيدري گفت: همچنين جلسات متعدد توجيهي و آموزشي بسيج ملي كنترل فشار خون بالا و جلسات هماهنگي بين بخشي و برون بخشي با حضور اقشار مختلف ارائه دهنده خدمات حوزه سلامت بصورت منظم و مستمر برگزار و گزارش اقدامات صورت گرفته به طور منظم ارائه مي گردد.