بسیج ملی کنترل فشار خون
۱۴۰۳ سه شنبه ۱۸ ارديبهشت
1398/03/18
تشكيل جلسات كميته هاي پايش ، نظارت و ارزشيابي و درمان بسيج ملي كنترل فشار خون بالا
وبدا؛ رئيس مركز بهداشت استان چهارمحال و بختياري، از برگزاري جلسات كميته هاي پايش ، نظارت و ارزشيابي و درمان بسيج ملي كنترل فشار خون خبر داد.
به گزارش وبدا به نقل از روابط عمومي معاونت بهداشتي؛ سيد راشد جزايري با اعلانم اين خبر افزود: جلسه كميته پايش، نظارت و ارزشيابي در هفتمين روزاز خرداد ماه جاري با حضورمدير بازرسي ، ارزيابي عملكرد و رسيدگي به شكايات دانشگاه، معاون پژوهشي، مدير گروه توسعه شبكه ها معاونت بهداشتي به عنوان دبير كميته و جمعي از اعضاء تشكيل شد.
وي، هدف از برگزاري اين جلسه را برنامه ريزي و بحث و تبادل نظر پيرامون تدوين برنامه نظارت توسط تيم دانشگاهي از شبكه هاي نه گانه عنوان كرد.
جزايري در ادامه به تشكيل دومين جلسه ي كميته ي درمان بسيج ملي كنترل فشار خون بالا با حضور معاون درمان به عنوان رئيس كميته ، مسئول امور داروئي معاونت بهداشتي دبير كميته و اعضا از ادارات برون و درون بخشي اشاره داشت.
به گفته وي، در اين جلسه مديران و يا نمايندگاني از كليه كلينيك هاي دولتي و خصوصي ، بيمارستانها ، اورژانس ، معاونت غذا و دارو ، معاونت درمان ، داروخانه ها، هلال احمر، نيروي انتظامي ، تامين اجتماعي ، درمانگاههاي خصوصي نظير پارسيان و دي، نظام پرستاري و .... نيز حضور داشتند.
سرپرست معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد تصريح كرد: در اين جلسه كليه اعضا در مورد ظرفيت ها و پتانسيل هاي خود در مورد تامين نيرو ، تجهيزات بحث و تبادل نظر نمودند.
جزايري در ادامه، از تصميمات مهم اين كميته به برپايي ايستگاههاي غربالگري فشار خون در داروخانه هاي پرتردد در سطح استان، الزام كليه نيروهاي معرفي شده توسط اعضا به گذراندن دوره ي آموزشي دو ساعته و دريافت گواهي ، همكاري درمانگاههاي خصوصي پارسيان و دي با اين بسيج ملي ، استقرار آمبولانس و اتوبوس در ميعادگاههاي نماز جمعه و عيد سعيد فطر توسط نيروهاي پايگاه اورژانس و اندازه گيري فشار خون نمازگزاران ، همكاري پايگاههاي امداد جاده اي هلال احمر با بسيج ملي كنترل فشار خون ، اعلام همكاري بيمارستانهاي اردل ، ناغان ، سيد الشهدا كوهرنگ ، وليعصر بروجن مي توان اشاره كرد.