بسیج ملی کنترل فشار خون
۱۴۰۳ سه شنبه ۱۸ ارديبهشت
1398/03/18
جلسه هماهنگي ستاد اجرايي بسيج ملي كنترل فشار خون در معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد برگزار شد
وبدا؛ سرپرست معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد و رئيس مركز بهداشت چهارمحال و بختياري از برگزاري جلسه هماهنگي ستاد اجرايي بسيج ملي كنترل فشار خون با حضور روساي شبكه هاي 9 گانه، مديران و نمايندگاني از بيمارستان ها و مراكز ارائه خدمات درماني خبر داد.
به گزارش وبدا؛ سيد راشد جزايري افزود: اين جلسه در يازدهمين روز از خردادماه 98 در سالن اجتماعات مركز بهداشت استان برگزار و ضمن ارائه گزارش عملكرد كميته هاي هفت گانه ، نقاط ضعف و قوت مراحل اجرايي مورد بررسي قرار گرفت.
وي تصريح كرد: همچنين با بررسي انتظارات وزارت خانه از دانشگاه ها در هر يك از حيطه هاي كاري ، پيشنهادات حاضرين در جلسه مطرح و بر تسريع روند اجراي برنامه تاكيد گرديد.
جزايري با اشاره به آغاز بسيج ملي كنترل فشار خون از 27 ارديبهشت ماه 98 خاطر نشان كرد: اين برنامه در دو مرحله آموزش و اطلاع رساني و غربالگري اجرا و ضمن تاكيد بر فرهنگ سازي براي خود مراقبتي و پيشگيري از ابتلا به بيماري هاي مزمن بويژه فشار خون بالا ، بر شناسايي افراد مبتلا و تحت مراقبت و درمان قرار دادين اين افراد تاكيد دارد.