اداره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۲/۹
1402/11/01
تمدید مهلت شرکت در بیست و هشتمین جشنواره قرآن و عترت
رییس اداره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در گفتگو با وب دا اظهار کرد: جشنواره قرآن و عترت(ع) بزرگ ترین رویداد قرآنی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور است که هر ساله با مشارکت هزاران نفر از جامعه قرآنیان خانواده دانشگاههای علوم پزشکی در سه مرحله دانشگاهی، کشوری و ملی در قالب بیش از 50 رشته برگزار می شود و آثار پژوهشی تا 20 اسفند مهلت ارسال دارند.

مریم امیدی با بیان اینکه بیست و هشتمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت در 8 بخش و 56 رشته برگزار می شود خاطر نشان کرد: این جشنواره در بخش های آوایی، معارفی، پژوهشی، فن‌آوری و تولیدات‌رسانه‌ای، ادبی، هنری، بخش ویژه (رویداد قرآنی) و بین الملل برگزار می شود واز خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد دعوت کرد تا با مشارکت حداکثری در جشنواره مذکور ضمن بهره گیری از فیوضات معنوی انس با قرآن، در باشکوهتر برگزار شدن این رویداد قرآنی سهم خود را ایفا نمایند.

آدرس : *شهركرد، بلوار كاشاني، ستاد دانشگاه، ساختمان شماره 2 *شهركرد، رحمتيه، معاونت فرهنگي و امور دانشجويي، طبقه2
كدپستي : 8815713471    تلفن : 33331156 -038
quran@skums.ac.ir